Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oare e vreo problema de montaj?

Postări Recomandate

Salut am finalizat proiectul cu TDA7294 si pot sa spun ca sunt oarecum multumit de el, dar ce ma dezamageste e ca merge mai incet ca El-muresul :nebunrau: . O fi vro problema la montaj , apropo asa am legat eu pe kit, e bine ? De ce a ramas acel GND in gol, trebuie sa il leg undeva, sa fie asta cauza ca merge asa incet, sau sa fie pt ca n-are corector cu preamplificator?

post-84100-139829799187_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Alim diferentiala inseamna alimentare cu tensiune pozitiva (ex +30v), negativa (-30v) si masa (0 volti). Acel GND se leaga la punctul median al condensatorilor de pe alimentare, care este masa si pt putere si pt semnal, este punctul conectat la carcasa, punctul de 0, fata de care se masoara toate celelalte tensiuni. Adica unde se pune sonda neagra.

Link spre comentariu

Alim diferentiala inseamna alimentare cu tensiune pozitiva (ex +30v), negativa (-30v) si masa (0 volti). Acel GND se leaga la punctul median al condensatorilor de pe alimentare, care este masa si pt putere si pt semnal, este punctul conectat la carcasa, punctul de 0, fata de care se masoara toate celelalte tensiuni. Adica unde se pune sonda neagra.

Ahaa, am inteles deci sa uc un fir de la mediana cond la acel gnd nu? aica unde sunt condensatori conectati + cu - si vine mediana de la trafo pe ea.. asai? o sa zici ca is umpic prostut, ei bine sunt si eu incepator, toti am fost nu? :jytuiyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări