Sergiu_FKU Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Salut am finalizat proiectul cu TDA7294 si pot sa spun ca sunt oarecum multumit de el, dar ce ma dezamageste e ca merge mai incet ca El-muresul . O fi vro problema la montaj , apropo asa am legat eu pe kit, e bine ? De ce a ramas acel GND in gol, trebuie sa il leg undeva, sa fie asta cauza ca merge asa incet, sau sa fie pt ca n-are corector cu preamplificator? Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 De ce a ramas acel GND in gol?Stii ce inseamna alimentare diferentiala? Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 De ce a ramas acel GND in gol?Stii ce inseamna alimentare diferentiala?Nu, mi-e rusine sa te intreb dar ce este, si ce ar treiui sa pun acolo? in acel GND? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Alim diferentiala inseamna alimentare cu tensiune pozitiva (ex +30v), negativa (-30v) si masa (0 volti). Acel GND se leaga la punctul median al condensatorilor de pe alimentare, care este masa si pt putere si pt semnal, este punctul conectat la carcasa, punctul de 0, fata de care se masoara toate celelalte tensiuni. Adica unde se pune sonda neagra. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Alim diferentiala inseamna alimentare cu tensiune pozitiva (ex +30v), negativa (-30v) si masa (0 volti). Acel GND se leaga la punctul median al condensatorilor de pe alimentare, care este masa si pt putere si pt semnal, este punctul conectat la carcasa, punctul de 0, fata de care se masoara toate celelalte tensiuni. Adica unde se pune sonda neagra.Ahaa, am inteles deci sa uc un fir de la mediana cond la acel gnd nu? aica unde sunt condensatori conectati + cu - si vine mediana de la trafo pe ea.. asai? o sa zici ca is umpic prostut, ei bine sunt si eu incepator, toti am fost nu? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Exact asa trebuie sa faci. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Şi mediana secundarului trafo de alimentare. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Şi mediana secundarului trafo de alimentare............Bine că n-a crăpat. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Multumesc mult , l-am facut si am ramas surprins ce iferenta e . Am adaugat si un vu-meter pe el si mai multe modificari, maine pun poze daca vreti sa il vedeti. Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Da , vrem sa vedem ,dar nu mai deschide de fiecare data cate un subiect pe aceasta tema .Este mai greu de facut legatura intre ele. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Imi cer scuze tuturor, da cre ca am deschis prea multe, scuzele mele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum