fwfw Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 salut,doresc sa cumpar un imax b6 ptr a incarca ai multe packuri cu tensiuni diferite de acumulatori li ion ,packurile le voi face home made ,in general celule legate in serie ptr a ajunge la tensiune dorita ,din cate am vazut imaxu-ul incarca fiecare celula nu tot packul inseriat ,eu cand fac packul trebuie sa scot cate un fir de la fiecare plus/minus de la fiecare doi acumulatori legati in serie ca imaxul sa poata sa imi incarce celula ,sau poate sa incarce tot packul inseriat? de exmplu ptr 2 celule inseriate as avea 2 fire + si minus ,dar la cum incarca imaxul din schema lui imi mai trebuie inca un fir de la legatura unde se intalnesc cele 2 acumulatoare inseriate? si inca ceva imi mai trebuie legat la acumulatori si pcb protection sau imaxul stie sa opreasca incarcarea la 4.2v. Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Indiferent ce incarcator folosesti, trebuie sa scoti si prizele afara, adica punctele comune intre + si -, pentru a putea face echilibrarea celulelor. Link spre comentariu
cearda Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Folosesc acest incarcator pentru acelasi lucru. Stie sa incarce in serie mai multe celule, dupa ce le incarca se opreste automat. Editat Aprilie 27, 2014 de cearda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum