Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

li ion incarcator imax b6

fwfw

Postări Recomandate

salut,doresc sa cumpar un imax b6 ptr a incarca ai multe packuri cu tensiuni diferite de acumulatori li ion ,packurile le voi face home made ,in general celule legate in serie ptr a ajunge la tensiune dorita ,din cate am vazut imaxu-ul incarca fiecare celula nu tot packul inseriat ,eu cand fac packul trebuie sa scot cate un fir de la fiecare plus/minus de la fiecare doi acumulatori legati in serie ca imaxul sa poata sa imi incarce celula ,sau poate sa incarce tot packul inseriat? de exmplu ptr 2 celule inseriate as avea 2 fire + si minus ,dar la cum incarca imaxul din schema lui imi mai trebuie inca un fir de la legatura unde se intalnesc cele 2 acumulatoare inseriate? si inca ceva imi mai trebuie legat la acumulatori si pcb protection sau imaxul stie sa opreasca incarcarea la 4.2v.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

1

• fwfw

1

• cearda

1

Top autori în acest subiect

Folosesc acest incarcator pentru acelasi lucru.

Stie sa incarce in serie mai multe celule,   :reytre dupa ce le incarca se opreste automat.

Editat de cearda
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări