kty Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 In urma patrunderii apei datorita unui conector defect in ecu am intrerupt din straturi firul de cablaj care pleaca din pinul 22 al conectorului mare si care datorita intreruperii din straturi nu mai stiu unde ajunge.Traseul de cablaj dintre pinul 22 si primul tubulet de acces in strat e sarit(carbonizat),am desfacut conectorul de pe paca si pleaca mai departe doar prin strat.Daca ma poate ajuta cineva cu o masuratoare fizica pe ecu asemanator sau la fel golf 4 : 1,4 benzina in scopul identificarii locului unde ajunge acest traseu as ramane profund indatorat. Link spre comentariu
kty Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Pinul 21 din mufa mare ecu ajunge in pinul 14 (gnd) al TC55257DFI-85L;.Intreruperea acestui traseu datorita patrunderii apei si aparitia unui scurt circuit in ecu golf 4 benzina de 1,6 cu 16 valve provoaca imposibilitatea de a accelera si aprinderea martorilor in bord -esp,asr etc. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum