hofmann Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Am un film vechi pe caseta video ! "Ernest merge la inchisoare " este titlul filmului . L-am cautat pe Odc, diverse torente , insa nu-l gasesc !Ma poate ajuta cineva cu o indrumare, cum as putea sa mut filmul de pe caseta video pe CD ori DVD ?/? cu ce program mai exact .. ! Mentionez ca video-recorderul are iesiri euroscart si jack ( eventual si denumirea cablului cu care sa realizez conexiunea intre PC si Recorder). Va multumesc ! Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Pai ar trebuii sa aveti un program al placii de captura, nu l-ati primit cu ea?Ce placa este? Link spre comentariu
TestPoint Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Acest program este bun... NCH Software Golden Videos..Iti transfera de pe VHS pe DVD sau unde doresti.Sunt tutoriale pe youtube care arata cum se foloseste programul. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 V-am dat mesaj privat cu linkul de download al filmului. Link spre comentariu
Vizitator tzepica1964 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Cauta-l asa :Ernest Goes to jail(1990)torrrent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum