Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump 11ak56-4

Postări Recomandate

salut colegi.am nevoie de un dump pt sasiu 11ak56 in incercarea de a restabili osd,pe av functioneaza ok.am verificat tens si inlocuit tunerul fara rezultat.suspectez memoria sau chiar procesorul!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• dosa

1

• santamihai

1

• doru tv

1

• 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Caut o schema sasiu 11ak56-4 varianta fara optocuplor,ca am  pe masa la reparat un tv watson fa3631,cu mentiunea ca am gasit in sursa initial doua diode din punte in scurt,la fel si c-ul mare din sursa,inca nu m-am apucat de verificat in continuare, ca nu am schema!. Pe e- tanya am gasit numai varianta fara optocuplor!. Va rog sa ma ajutati!.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Cu stima!.

Cred ca pana voi gasi o schema  o sa schimb cele doua diode strapunse din sursa,c--ul mare din sursa,si sa vad ce a mai  ramas bun in sursa, dupa o avarie la retea,cu fluctuatii de tensiune!.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări