Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

componente imprimante

ionut20

Postări Recomandate

Salutare, Am un HP deskjet 3325, si azi mi-a facut figura .... :axe: am dat print, si cand s-a retras cradle-ul cu cartusele in partea stanga, le-a izbit puternic de capat de 2 ori dupa care sa auzit un POC !!! puternic :(:(:(Pe ecran a aparut Printing faild .. cradle can not move, si pace !Am demontat imprimanta si am gasit jumate de rotita dintata in imprimanta, cealalta bucata fiind pe undeva ... aceasta sa rupt de pe statele cradle-lui cu cartuse, si e elementul care permite legatura intre suportul cartuselor si cureaua dintata ce misca suportul, si e angrenata de un motor fix dintr-un capat.Acel ceva .. care nici macar nu stiu ce forma avea initial, si avea pe el dintii respectivi, e prins de suportul cartuselor (cradle) cu 2 suruburi, deci se poate schimba !!!Acu intrebarea de baza: Unde gasesc asa ceva ??? exista vrun magazin unde se gaseste piese de imprimante, sau numa in service-uri am sanse, unde o sa imi bage un scor mai mare ca imprimanta, care acu e la un pret de 1.5 mil (cred). Acu 2 ani cand am cuparat-o era 2.5 mil.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

4

• one

1

Top autori în acest subiect

dupa 2 zile de cautari pe la diverse firme prin oras, am primit acelasi raspuns ... HP nu produce asa ceva pt piese de schimb :(Solutia ar fi o imprimanta dezafectata din care sa recupar elementu asta de fixare, asa ca daca aveti vrun hp3325 sau ceva model asemanator defect, da-ti un semnLa o firma din oras mi sa zis ca fac lipirea piesei respective cu 590.000+TVA :axe: oare ce lipici folosesc???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări