cristeama Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 - va salut domnilor, poate stie cineva ce dumpuri trebuiesc scrise in cd30 si tid.(afisaj) pentru imperechere, sau treb. resetat doar display-ul si cum se face ?, sau ce treb. scris in cd30 ca sa nu mai afiseze tid-ul (display safe), nu este vorba de codare ci treb. imperecheat cd30 cu tid-ul de la bord, va rog - multa stima si un Paste fericit ! - la toata lumea Link spre comentariu
gcom61 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Cd30 este cel original?In mod normal se introduce codul de pe car-pass si gata.Daca ai schimbat cd-ul,presupun ca mai intai trebuia resetat . Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 - cd30 nu este original, iar car-pass nu am,dar, pt. ca suntem electronisti treb. sa ne descurcam ! Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 - stimati colegi, incerc sa va pun cite nu dump din cd30 si display, cum pot sa pun tot fiserul bin.(din cd30)?, si in final cum se face imperecherea lor? si care este codul de securitate ? Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 - stimati colegi, incerc sa va pun cite nu dump din cd30 si display, cum pot sa pun tot fiserul bin.(din cd30)?, si in final cum se face imperecherea lor? si care este codul de securitate ? Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 - va salut, chiar nimeni nu stie despre ce este vorba !?, sau este " secret" ori poate am postat gresit ?, va rog ! Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Arhivati dumpurile cu win rar,dati mai multe detalii despre casetofon blaupunkt sau grunding etc.si postati aici http://www.elforum.info/topic/4288-decodari-radiocasetofoane/page-955 , si va trebuie si TECH 2.pt imperechere. Editat Aprilie 25, 2014 de Mariusik49 Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 - domnilor, in ce consta imperecherea asta intre cd30 si tid (pina la urma este vorba de dumpurile din memoriile celor doua ?, nu?!) ,stiu ca un amic a incercat si cu tech 2 si toot nu a reusit , nu stiu ? parca ii mai trebuia ceva , cred, parca codul de securitate !?, care este de fapt problema ce trebuie rezolvata, cine - ce blocheaza tid-ul,de apare (display safe), va rog mai multe amanunte ?! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Eu stiu ca imperecherea se face cu testerul. Link spre comentariu
siti Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) - domnilor, in ce consta imperecherea asta intre cd30 si tid (pina la urma este vorba de dumpurile din memoriile celor doua ?, nu?!) ,stiu ca un amic a incercat si cu tech 2 si toot nu a reusit , nu stiu ? parca ii mai trebuia ceva , cred, parca codul de securitate !?, care este de fapt problema ce trebuie rezolvata, cine - ce blocheaza tid-ul,de apare (display safe), va rog mai multe amanunte ?! ca sa il poti imperechea,trebuie ca dumpul tau sa fie virgin....adica in delivery mode...arhiveaza dumpul din display si unitate si posteaza-le,sa vedem despre ce este vorba... Editat Aprilie 27, 2014 de siti Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 27, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2014 - va salut, iata continutul celor 2 memorii in atas , este un m95640 pt. cd30 si 93c56 pt. tid cd30.rar mem.disp.corsa.rar Link spre comentariu
Vizitator porumbelul Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Incearca aici: http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=31319 Poate gasesti mai multe. Link spre comentariu
LAKY Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 E bine ca exista acest forum dar cel mai bine e ca atunci cand ai nevoie te poate ajuta cineva. Eu personal am avut aceiasi problema numai ca la mine a fost vorba de un alt tip de display, mai exact BID, dar oricum procedura este aceiasi. Mai exact daca nu ai cont pe club opel ca banuiesc ca detii un opel, poti sa-ti faci cont si sa gasesti un membru cu nume CRISTIAN TM. Daca nu pot sa i-ti dau eu un contact de a lui. Este din Timisoara si rezolva problema garantat nu pot spune de pret ca difera, insa ce este mai curios este ca acest lucru se poate face si fara masina, adica trimiti aparatul si displayul si este gata operatiunea. Eu am facut acest lucru cam de vreo 1 luna jumate si vreau sa spun ca sunt super multumit. Link spre comentariu
cristeama Postat Mai 10, 2014 Autor Partajează Postat Mai 10, 2014 - da laky, ai dreptate in privinta lui- cristian tm.-este foarte priceput la codari/decodari auto dar expedierea costa ceva si mai este manopera , deci, suma creste binisor peste bugetul disponibil, si, dupa cum ai observat si tu, problema este de a sincroniza 2 dumpuri ,cel din display si cel din cd30/mp3 !, asa ca ne mai chinuim si poate reusim ,daca nu si nu - oricum se va rezolva !, stima Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 poti intra pe AP?este un thread cu exact ce-ti trebuie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum