Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imperechere cd30 cu tid-ul la opel

cristeama

Postări Recomandate

- va salut domnilor, poate stie cineva ce dumpuri trebuiesc scrise in cd30 si tid.(afisaj) pentru imperechere, sau treb. resetat doar display-ul si cum se face ?, sau ce treb. scris in cd30 ca sa nu mai afiseze tid-ul (display safe), nu este vorba de codare ci treb. imperecheat cd30 cu tid-ul de la bord, va rog - multa stima si un Paste fericit ! - la toata lumea

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

8

• gcom61

1

• dan cod

1

• Mariusik49

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

- stimati colegi, incerc sa va pun cite nu dump din cd30 si display, cum pot sa pun tot fiserul bin.(din cd30)?, si in final cum se face imperecherea lor? si care este codul de securitate ?

Link spre comentariu

- stimati colegi, incerc sa va pun cite nu dump din cd30 si display, cum pot sa pun tot fiserul bin.(din cd30)?, si in final cum se face imperecherea lor? si care este codul de securitate ?

post-220242-0-48722800-1398335304_thumb.png

post-220242-0-53846500-1398335338_thumb.png

Link spre comentariu

- domnilor, in ce consta imperecherea asta intre cd30 si tid (pina la urma este vorba de dumpurile din memoriile celor doua ?, nu?!) ,stiu ca un amic a incercat si cu tech 2 si toot nu a reusit , nu stiu ? parca ii mai trebuia ceva , cred, parca codul de securitate !?, care este de fapt problema ce trebuie rezolvata, cine - ce blocheaza tid-ul,de apare (display safe), va rog mai multe amanunte ?!

Link spre comentariu

- domnilor, in ce consta imperecherea asta intre cd30 si tid (pina la urma este vorba de dumpurile din memoriile celor doua ?, nu?!) ,stiu ca un amic a incercat si cu tech 2 si toot nu a reusit , nu stiu ? parca ii mai trebuia ceva , cred, parca codul de securitate !?, care este de fapt problema ce trebuie rezolvata, cine - ce blocheaza tid-ul,de apare (display safe), va rog mai multe amanunte ?!

ca sa il poti imperechea,trebuie ca dumpul tau sa fie virgin....adica in delivery mode...arhiveaza dumpul din display si unitate si posteaza-le,sa vedem despre ce este vorba...

Editat de siti
Link spre comentariu

E bine ca exista acest forum dar cel mai bine e ca atunci cand ai nevoie te poate ajuta cineva. Eu personal am avut aceiasi problema numai ca la mine a fost vorba de un alt tip de display, mai exact BID, dar oricum procedura este aceiasi. Mai exact daca nu ai cont pe club opel ca banuiesc ca detii un opel, poti sa-ti faci cont si sa gasesti un membru cu nume CRISTIAN TM. Daca nu pot sa i-ti dau eu un contact de a lui. Este din Timisoara si rezolva problema garantat nu pot spune de pret ca difera, insa ce este mai curios este ca acest lucru se poate face si fara masina, adica trimiti aparatul si displayul si este gata operatiunea. Eu am facut acest lucru cam de vreo 1 luna jumate si vreau sa spun ca sunt super multumit. 

Link spre comentariu

- da laky, ai dreptate in privinta lui- cristian tm.-este foarte priceput la codari/decodari auto dar expedierea costa ceva si mai este manopera , deci, suma creste binisor peste bugetul disponibil, si, dupa cum ai observat si tu, problema este de a sincroniza 2 dumpuri ,cel din display si cel din cd30/mp3 !, asa ca ne mai chinuim si poate reusim ,daca nu si nu - oricum se va rezolva !, stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări