opreaandrei Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Cu ce recomandati? Link spre comentariu
opreaandrei Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 Am revenit la proiect dupa ce m-am mai documentat despre tiristori....daca becurile mele de putere sunt alimentate in curent continuu si tiristorul va intra in conductie la primu flip al circuitului basculant de comanda, el nu va ramane in conductie mereu? Cum potea licarii la tactul comenzii? Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 29, 2014 Partajează Postat Iulie 29, 2014 (editat) Pai licare pentru ca tensiunea trece prin zero chiar daca este redresare bialternanta (nu avem filtrare). Editat Iulie 29, 2014 de gica70 Link spre comentariu
opreaandrei Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 (editat) Corect! uitasem ca nu e filtrata...Bun, multumesc! Se poate renunta la redresor pentru bec sau risc sa prind tranzistorul blocat pe alternanta negativa?...totusi dureaza destul de mult bascularea incat sa nu se intample evenimentul nefericit zic eu Editat Iulie 29, 2014 de opreaandrei Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Sigur ca se poate dar puterea vehiculata prin becuri va fi mai mica (redresare monoalternanta). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum