Vizitator Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 E chiar atat de greu, in loc sa va dati cu parerea... ? http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/datasheet/CD00000017.pdf Link spre comentariu
maxente Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 (editat) Banuiesc ca @vasile eugen a citit in foaia de catalog ca are destule protectii acest integrat, dar ca sa fie sigur poate sa ii mai faca una cu detectie DC Nu poti stii ce abuzuri il poate paste pe integrat si nu poti visa ce se intampla in integrat in urma abuzurilor O amarfata de protectie cu un releu nu strica Eu prefer sa stric un pumn de integrate si tranzistori finali decat sa imi bubui boxele Banuiesc ca logica asta simpla ar accepta-o oricine Editat Martie 4, 2015 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 O protectie DC este usor de facut... Eu nu inteleg ce atata bataie de cap. Amp.-ul din semnatura mea, a functionat o noapte, ce-i drept in 16ohm (recomandarea producatorului), la 80% din putere, si s-a comportat exemplar. Pot sa pariez ca in 50W, in 8ohm, la alimentarea din topic, merge brici. Nu inteleg, daca pe un circuit este specificat un palier de lucru, de ce nu l-ai respecta? Nu-ti ajunge puterea, fa alt amp... Link spre comentariu
maxente Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 (editat) Na... stii cum e Vine ciobanu' beat sa dea maneaua mai tare si mai toarna ceva bere si in amplificator sa unga lautarii mai bine si gata catastrofa Asa pentru auditii domenstice in casa e chiar ok fara alte complicatii daca nu se abuzeaza de el si se respecta cat de cat ce e in foaia de catalog Editat Martie 4, 2015 de maxente Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Daca era pentru minepersonal este una.Dar pentru cine este mai trage cite un chef cu tineri care nu prea stiu de limite uneori.Eu ma refeream exact la protectie pentru boxe. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 uite aici o protectie pt boxahttp://electronic.3x.ro/protectie_difuzoare.htm si o reglezi la ce putere vrei tu sa ai in boxa,cand se depaseste puterea alesa se decupleaza boxa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum