Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo din A-350 pe tda7294 , tine?

Vizitator KoX4Ever

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Banuiesc ca @vasile eugen a citit in foaia de catalog ca are destule protectii acest integrat, dar ca sa fie sigur poate sa ii mai faca una cu detectie DC

Nu poti stii ce abuzuri il poate paste pe integrat si nu poti visa ce se intampla in integrat in urma abuzurilor

O amarfata de protectie cu un releu nu strica

Eu prefer sa stric un pumn de integrate si tranzistori finali decat sa imi bubui boxele

Banuiesc ca logica asta simpla ar accepta-o oricine

Editat de maxente
Link spre comentariu

O protectie DC este usor de facut... 

Eu nu inteleg ce atata bataie de cap. Amp.-ul din semnatura mea, a functionat o noapte, ce-i drept in 16ohm (recomandarea producatorului), la 80% din putere, si s-a comportat exemplar. Pot sa pariez ca in 50W, in 8ohm, la alimentarea din topic, merge brici. Nu inteleg, daca pe un circuit este specificat un palier de lucru, de ce nu l-ai respecta? Nu-ti ajunge puterea, fa alt amp...

Link spre comentariu

Na... stii cum e

Vine ciobanu' beat sa dea maneaua mai tare si mai toarna ceva bere si in amplificator sa unga lautarii mai bine si gata catastrofa  :rade:

Asa pentru auditii domenstice in casa e chiar ok fara alte complicatii daca nu se abuzeaza de el si se respecta cat de cat ce e in foaia de catalog

Editat de maxente
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări