Vizitator stanciu89 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Va salut am un amplificator pioneer a-441 si o boxa pronomic kmf 121....vreau sa stiu de ce paraie boxa cand am aplificatorul conectat la pc sia scult muzica mai paraie din cand in cand ...daca il conectez al telefon merge perfect ...mentionez c anu e din cauza frigiderului sau mai stiu eu ce Multumesc anticipat Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 cred ca ii dai semnal prea mare din placa de sunet.redu volumul sau si basul din pc si vezi daca mai face Link spre comentariu
Vizitator stanciu89 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 multumesc..dar tot mai face ceva idei mai ai ? :( Link spre comentariu
Vizitator stanciu89 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Si in casti face tot la fel paraie... Link spre comentariu
Fulgerik Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Cum este conectat PCul la amplif? Cam care este distanta intre ele? Aproape sigur paraiturile provin din reteaua de 220V. Link spre comentariu
Vizitator stanciu89 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 pai am calculatorul pus in suportul lui si amplificatorul pe birou seasupra lui cum ar veni la vreo 30 cm deasupra unitatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum