Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bridge

Vizitator neinvins

Postări Recomandate

Vizitator neinvins

buna .. sunt nou printre voi si va apreciez fff mult :prayer: am un amplificator (receiver) teac AG-V3020 .. si pe rear .. am 4 iesiri ...de 100W fiecarecum as putea sa le conectez ca sa am doar 2 iesiri cu o putere mai mare .. boxele sunt facute de mine .. cu 2 difuri sal de 18" suna fff bine la 100W .. dar ele pot mult mai mult .. va rog sa ma ajutati! :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

3

• dividivus

1

• stefanev

1

Top autori în acest subiect

la amplificatorul ala nuprea cred eu ca ai 4 iesiri probabil ca ai 2 conectori/canal da aia inseamna sa pui cate 2 difuzoare de 8 ohmi in paralel/canal, cu un asemenea amplificator, doar gadili difuzoarele alea de 18"

Link spre comentariu
Vizitator neinvins

nu mah .. am 4 iesiri pe rear , 2 iesiri pe front .. si una pe center .. ii recever ..boxele au numa cate un 18" ..dar la 300W .. deaia mi-ar trebui un mod de a conecta printr-un bridge sau ceva .. 2 iesiri ..preferabil pe rear .. ca am si un intrerupator sa aleg impedanta .. 4 sau 8 ohmi si asa suna ffff bine .. si destul de puternic .. dar la chefuri :supz: :supz: ii nevoie d mai mult .. bani pt un amp nou nu am .

Link spre comentariu

de obicei la amplificatoarele de genu 2.1.... x.1 cener-ul sau sub-ul sau cum vrei tu sa-i spui este deja pus in punte pentru a nu mai fi necesare inca doua infasurari deoarece tensiunea da puterea unui amplificator

Link spre comentariu
Vizitator neinvins

oki .. deci nu are nici un rost sa-mi bat capu .. mai bine ma orientez pe modulu ala de pe hi-end .. 2X250 .. pare ff interesant ... daca ii pun si un corector ton si preamplificator .. tot un modul de pe hi-endasa o sa iasa ceva serios .. nu?daca aleg sa imi cumpar asa ceva .. ma ajutati si p mine la asamblare cu sfaturi? sunt destul de incepataor in domeniu ..

Link spre comentariu

cu siguranta e mult mai buna alegerea, dar trebuie sa iei in calcul si costul alimentarii, fi convins ca se va gasi cineva pe acest forum care sa-ti dea raspuns la intrebarile tale. Spos la munca! :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări