Vizitator neinvins Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 buna .. sunt nou printre voi si va apreciez fff mult :prayer: am un amplificator (receiver) teac AG-V3020 .. si pe rear .. am 4 iesiri ...de 100W fiecarecum as putea sa le conectez ca sa am doar 2 iesiri cu o putere mai mare .. boxele sunt facute de mine .. cu 2 difuri sal de 18" suna fff bine la 100W .. dar ele pot mult mai mult .. va rog sa ma ajutati! :smt003 Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 la amplificatorul ala nuprea cred eu ca ai 4 iesiri probabil ca ai 2 conectori/canal da aia inseamna sa pui cate 2 difuzoare de 8 ohmi in paralel/canal, cu un asemenea amplificator, doar gadili difuzoarele alea de 18" Link spre comentariu
Vizitator neinvins Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 nu mah .. am 4 iesiri pe rear , 2 iesiri pe front .. si una pe center .. ii recever ..boxele au numa cate un 18" ..dar la 300W .. deaia mi-ar trebui un mod de a conecta printr-un bridge sau ceva .. 2 iesiri ..preferabil pe rear .. ca am si un intrerupator sa aleg impedanta .. 4 sau 8 ohmi si asa suna ffff bine .. si destul de puternic .. dar la chefuri :supz: :supz: ii nevoie d mai mult .. bani pt un amp nou nu am . Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 il vinzi pe asta si iei ceva serios ... Link spre comentariu
Vizitator neinvins Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 ..... si totusi ... nu am nici o posibilitate sa leg 2 astfel de iesiri pt o putere mai mare? Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=6 ... ge&start=0 http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=9 ... idge#96821 Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 de obicei la amplificatoarele de genu 2.1.... x.1 cener-ul sau sub-ul sau cum vrei tu sa-i spui este deja pus in punte pentru a nu mai fi necesare inca doua infasurari deoarece tensiunea da puterea unui amplificator Link spre comentariu
Vizitator neinvins Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 oki .. deci nu are nici un rost sa-mi bat capu .. mai bine ma orientez pe modulu ala de pe hi-end .. 2X250 .. pare ff interesant ... daca ii pun si un corector ton si preamplificator .. tot un modul de pe hi-endasa o sa iasa ceva serios .. nu?daca aleg sa imi cumpar asa ceva .. ma ajutati si p mine la asamblare cu sfaturi? sunt destul de incepataor in domeniu .. Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 cu siguranta e mult mai buna alegerea, dar trebuie sa iei in calcul si costul alimentarii, fi convins ca se va gasi cineva pe acest forum care sa-ti dea raspuns la intrebarile tale. Spos la munca! :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum