alex_serv57 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Stie cineva daca s24cs02 este echivalent cu 24c02 ? memoria provine de la o masina de spalat daewoo dwd -m1031. ...va salut. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Poti pune linistit 24C02 dar probabil va trebui rescris dumpul in ea. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Stiu ca va trebui si un dump , insa din pacate e greu de gasit Va salut. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Da-mi maine un mesaj mare lucru sa nu am in atelier o placa din asta la reparat. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 In dumpul din placa mea care este aceeasi am gasit disierul atasat dear e dubios.Poate nici asta nu e bun placa fiind cu sursa puiscata.Incerc sa gasesc alt dump. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 In dumpul din placa mea care este aceeasi am gasit disierul atasat dear e dubios.Poate nici asta nu e bun placa fiind cu sursa puiscata.Incerc sa gasesc alt dump.chiar daca nu functioneaza ,iti multumesc pentru efortul de a ma ajuta .te salut. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 se pare ca dumpul ,desi cam gol functioneaza foarte bine !!iti multumes pt. ajutor.te salut. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Dan , mai poti posta inca o data binul ? M'am trezit cu una pe cap si memoria e ... FF . Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Ce TV este?Am vazut masina de spalat.ma uit. Nu il gasesc se poate sa il fi pierdut cand am pierdut un hard. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum