Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Limbajul C

Vizitator electromatic

Postări Recomandate

Vizitator electromatic

Am o gramada de carti despre acest limbaj de programare dar nu-l gasesc nicaieri sa-l downloadezDe ce?Daca il foloseste toata suflarea informatica cum de nu se gaseste?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

4

• bogdanm

3

• cr1stache

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Glumesti probabil. Nu gasesti sa-l downloadezi ?! Pentru ce platforma ai nevoie ?Borland C++ nu este un limbaj, este un compilator. C++ este un limbaj. Puneti tata mana pe o carte, ca C/C++ nu sunt limbaje de invatat lautareste :axe:

Link spre comentariu

Eu stiu foarte bine ce este Borland C++, numai daca te-ai bagat in amanunte, atunci sa nu spui ca Borland C++ este un compilator, nu este, are compilator free, dar ala e un .exe, nu altceva.

Link spre comentariu

Daca vrei cu adevarat sa devenim tehnici, un compilator este mult mai mult decat un exe, pentru ca trebuie sa includa cel putin un linker si niste librarii ca sa fie functional ... Oricum ai lua-o insa, tot nu e limbaj.

Link spre comentariu
Vizitator electromatic

Glumesti probabil. Nu gasesti sa-l downloadezi ?! Pentru ce platforma ai nevoie ?Borland C++ nu este un limbaj, este un compilator. C++ este un limbaj. Puneti tata mana pe o carte, ca C/C++ nu sunt limbaje de invatat lautareste :axe:

Asta am si scris, ca am o gramada de carti, dar vreau sa si lucrez cu CAm de la cineva Borland C++ dar nu e complet, imi lipseste un fisier (sau mai multe) din directorul BINSi nu invat lautarestePur si simplu vreau sa invat, ce e rau in asta?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări