Vizitator electromatic Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 Am o gramada de carti despre acest limbaj de programare dar nu-l gasesc nicaieri sa-l downloadezDe ce?Daca il foloseste toata suflarea informatica cum de nu se gaseste? Link spre comentariu
cr1stache Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 Cauta Borland C++. E putin mai evoluat decat c-ul dar limbajul este acelasi Link spre comentariu
Vizitator electromatic Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 OK, o sa caut, multam fain :smt004 Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Glumesti probabil. Nu gasesti sa-l downloadezi ?! Pentru ce platforma ai nevoie ?Borland C++ nu este un limbaj, este un compilator. C++ este un limbaj. Puneti tata mana pe o carte, ca C/C++ nu sunt limbaje de invatat lautareste :axe: Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Borland C++ nu-i compilator, este o platforma de dezvoltare.Intre C si C++ este o mare diferenta! Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Borland C++ nu-i compilator, este o platforma de dezvoltare.! http://www.borland.com/downloads/download_cbuilder.htmlBorland C++ este multe chestii domle , dar compilatorul se intampla sa fie free... Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Eu stiu foarte bine ce este Borland C++, numai daca te-ai bagat in amanunte, atunci sa nu spui ca Borland C++ este un compilator, nu este, are compilator free, dar ala e un .exe, nu altceva. Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Daca vrei cu adevarat sa devenim tehnici, un compilator este mult mai mult decat un exe, pentru ca trebuie sa includa cel putin un linker si niste librarii ca sa fie functional ... Oricum ai lua-o insa, tot nu e limbaj. Link spre comentariu
Vizitator electromatic Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Glumesti probabil. Nu gasesti sa-l downloadezi ?! Pentru ce platforma ai nevoie ?Borland C++ nu este un limbaj, este un compilator. C++ este un limbaj. Puneti tata mana pe o carte, ca C/C++ nu sunt limbaje de invatat lautareste :axe:Asta am si scris, ca am o gramada de carti, dar vreau sa si lucrez cu CAm de la cineva Borland C++ dar nu e complet, imi lipseste un fisier (sau mai multe) din directorul BINSi nu invat lautarestePur si simplu vreau sa invat, ce e rau in asta? Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 O sa caut ceva e-book pt. tine (daca nu uit ) Link spre comentariu
Vizitator electromatic Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Multumesc, dar nu carti imi trebuie, ci programul in sineProbabil ca scriu prostii, de aia nu ma intelege nimeni :axe: Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 ehehheehheeheh, Ok my bad hehehevrei C pt. Windows?? sau embedded?pt. windows iti recomand DEVC++ este free. Link spre comentariu
Vizitator electromatic Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Am descarcat, multam fain :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum