Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo slim 102s

robert1000

Postări Recomandate

Tv-ul din titlu, are sunet bun, prezinta linie orizontala pe mijlocul ecranului, defect tipic BV la7848.....insa linia orizontala nu vine de la un capat la celalalt al ecranului, numai pe 60-70% din ecran.Poate sa mai fie ceva?Problema mea este acum unde gasesti un la7848 in Bucuresti, bun.....are careva de pe forum, zona berceni?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

12

• dan cod

7

• dan-a2

1

• Radiotelegrafist

1

Cu siguranta domnule Dan, intotdeauna ii schimb.Mi-e un pic frica sa nu fie si jungla, cum se mai intampla la aceasta capodopera de tv.O sa caut pe Maica Domnului atunci.Multumesc, o sa revin dupa schimbare ic si conzi.

Link spre comentariu

L-am desfacut, si am observat c-a mai fost reparat o data, inlocuit ic vertical si condul pe alimentare.... ic-ul e strapuns, se vede gaurit.De ce oare, nu stiu...

Link spre comentariu

Am schimbat la7848, conzii din zona BV, si tot apare linia orizontala, acum insa de la un capat la celalalt al ecranului.Ce sa fie dragilor, ca m-a innebunit tv-ul astaUn sfat va rog

Link spre comentariu

L-am luat de la sonic s.r.l. Astia au stifturi?Inca ceva : poate sa fie bobina de deflexie defecta? Am un tub de monitor de 17". Pot sa probez sasiul pe el, sa vad daca apare imagine pe ecran?

Link spre comentariu

Am incercat cu alt CI cadre si tot imi apare dunga orizontala.Pe sasiu vad c-au mai fost refacute lipituri in zona cadre, mufa deflexie.Cum pot vedea daca e defecta bobina de deflexie? Pot proba sasiul pe un tub de monitor plat? Sau nu merge??Un raspuns va rog frumos

Link spre comentariu

Dupa ce am studiat mai bine defectul, am gasit o rezistenta de 100ohmi arsa/carbonizata, pe traseul ce face legatura intre pin 108 EWD/AVL procesor si pin 5 CI cadre (V IN- )Am inlocuit-o dar nu s-a rezolvat nimic.Ma gandesc ca e procesorul defect pe partea de BV.Stie careva cum pot recupera procesorul pentru semnal BV?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări