Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RESTRICTIONARE SITE

dj_dexter1975

Postări Recomandate

Va salut cu respect! se pune urmatoarea problema: se restrictioneaza cateva situri din router ptr.nu a avea acces de ex.facebook ect. Acest demers poate avea ca efect secundar scaderea traficului? internetul este de romtelecom ,si fara aceste restrictionari merge brici ,dar in momentul cand se restrictioneaza cateva situri incepe sa mearga mai rau netul si ''pica'' uneori... :sparge: ceva pareri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_dexter1975

4

• riderinblack

3

• ndor

1

Top autori în acest subiect

Ce router e folosit? Problema o banuiesc a fi de la el, si eu pe al meu router pot restrictiona tampenii gen facebook si nu simt nici o ingreunare a traficului....

Link spre comentariu

Modemul este Huawei hg658,si mai este si un router TP-LINk....nu stiu ce serie,cazul fiind la un sediul unei firme si nu m-am bagat tare.Stiu doar ca wirelesul e dat de TP-LINk si de la Huawei fiind dezactivat.

Link spre comentariu

Nu se pune problema cum se face filtrarea. Cert este ca fara nicio restrictionare, netul zboara,in momentul activarii filtrelor (fiind restrictionat doar facebook-ul si youtube-ul) netul se misca simtitor mai incet chiar si pa calculatoarele care sunt conectate prin cablu de retea.Nu am nicio obligatie sa aduc vreun remediu,am vrut sa stiu doar pentru cultura mea generala ,daca acest fenomen se manifesta din motivul restrictionarii siturilor.

Link spre comentariu

Orice regula pusa pe router inseamna o ingreunare a procesorului care poate merge pana la blocarea lui,in functie si de trafic.Ar fi bine ca firma aia sa-si cumpere un router totusi daca nu-si permite nici macar un server.Asta daca vrea sa aiba un net decent.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări