dj_dexter1975 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Va salut cu respect! se pune urmatoarea problema: se restrictioneaza cateva situri din router ptr.nu a avea acces de ex.facebook ect. Acest demers poate avea ca efect secundar scaderea traficului? internetul este de romtelecom ,si fara aceste restrictionari merge brici ,dar in momentul cand se restrictioneaza cateva situri incepe sa mearga mai rau netul si ''pica'' uneori... ceva pareri? Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Ce router e folosit? Problema o banuiesc a fi de la el, si eu pe al meu router pot restrictiona tampenii gen facebook si nu simt nici o ingreunare a traficului.... Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Modemul este Huawei hg658,si mai este si un router TP-LINk....nu stiu ce serie,cazul fiind la un sediul unei firme si nu m-am bagat tare.Stiu doar ca wirelesul e dat de TP-LINk si de la Huawei fiind dezactivat. Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Fiind vorba de o firma eu as face filtrarea traficului printr-un server de linux. Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Nu se pune problema cum se face filtrarea. Cert este ca fara nicio restrictionare, netul zboara,in momentul activarii filtrelor (fiind restrictionat doar facebook-ul si youtube-ul) netul se misca simtitor mai incet chiar si pa calculatoarele care sunt conectate prin cablu de retea.Nu am nicio obligatie sa aduc vreun remediu,am vrut sa stiu doar pentru cultura mea generala ,daca acest fenomen se manifesta din motivul restrictionarii siturilor. Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Daca activati filtrarea netul se misca mai greu iar daca o dezactivati merge bine ce raspuns logic putem trage de aici? Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 A fost o cerere de pareri la adresa celor mai priceputi in domeniu,eu am afirmat doar ce-am observat.Multumesc pentru timpul acordat ,numai bine! Link spre comentariu
ndor Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Orice regula pusa pe router inseamna o ingreunare a procesorului care poate merge pana la blocarea lui,in functie si de trafic.Ar fi bine ca firma aia sa-si cumpere un router totusi daca nu-si permite nici macar un server.Asta daca vrea sa aiba un net decent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum