davidneacsu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Buna seara ! Am o imprimanta laser Samsung SCX-3200 si de curand am observat ca are o problema mare . Cand printez ceva din calculator / laptop respectiva coala printata este jalnica , in unele locuri de obicei in jumatatea si dreapta paginii imaginea este dubla ( sau miscata) si fara contrast.Am pus o poza sa vedeti cam cum arata . Oare ce are ?! Poate puteti sa imi dati niste sfaturi . Multumesc mult ! Link spre comentariu
Marius84 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Puteti incerca sa curatati cilindrul. Imprimati pe coala normala, sau speciala pentru press&peel pt cablaje? Si a mea face la fel pe coala lucioasa, pe cea normala imprima ok. Link spre comentariu
davidneacsu Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Puteti incerca sa curatati cilindrul. Imprimati pe coala normala, sau speciala pentru press&peel pt cablaje? Si a mea face la fel pe coala lucioasa, pe cea normala imprima ok.Imaginea pe care am pus-o este cu o coala normala , cu coala lucioasa nu am incercat , dar chestia e ca inainte mergea perfect chiar si pe coli transparente ( din acelea pentru realizarea cablajelor cu metoda foto ) . in momentul de fata sunt cam disperat pentru ca nu mai pot realiza nici un pcb din cauza ei si nu sti care ar fi problema ... Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Ai rezolvat problema? Problema a aparut dupa incarcarea tonerului? Ce sanse sunt sa se fi umidificat cartusul toner? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum