aventtini888 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Salut a lucrat cineva de pe forum cu controlul asta . Am luat o masina de eroziune si am cateva intrebari . Am gasit manualul dar nu reusuesc sa ii dau drumu la axe. Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Butonul 5 rotit in pozitia -manual( mana)Apasat butonul CE (3); Display-ul tre sa afiseze 0 (15)Introduci o valuare anume cu ajutorul tastaturii 0....9 (1)Alegi axa x,y sau z (4)Comutatorul Memorifix in pozitia de "verde"(6)Apasat butonul "START".............si ar trebui sa mearga.Cifrele trecute in paranteza corespund celor din manual, pag.36. Link spre comentariu
aventtini888 Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 salut multumesc pentru ajutor ma joc acuma cu utilajul trebuie sa iau niste lichid dielectric . Cred ca nu am noroc sau prin apsurd sa lucreze cineva pe o masina de eroziune Dieter Hansen sau Maho Hansen ? A functionat problema este ca are asa de multe butoare incat ma depasit . Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Din cate am vazut in manualul controlerului, treaba nu pare complicata, tinand cont de faptul ca a fost realizat in anii 80. E simplu de programat, cat despre tot utilajul.........nu ma pot exprima ca nu-l cunosc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum