Vizitator steelmind Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Salut. Doresc sa fac un vulcanizator pentru cauciuc, care va avea 2 placi incalzite, din otel sau aluminiu (inca nu m-am decis), la care sa atasez rezistente electrice care sunt incapsulate in cauciuc siliconic, ca aici: http://www.instrumart.com/assets/Silico ... asheet.pdf . La acestea am sa atasez 2 termocuple si trebuie sa le leg pe fiecare la cate un PID (obligatoriu cate un PID pt fiecare placa). Placile vor avea aprox. 50 cm/50 cm (in functie de densitatea de putere a heater-ului pe care-l voi cumpara), puterea consumata va fi de 2200 W pe fiecare placa, iar temperatura la care va ajunge fiecare placa va fi maxim 200 grade Celsius. Nu ma pricep deloc la electrica/electronica; asadar, caut pe cineva din Bucuresti care sa ma asiste in cumpararea celor 3 (heater, termocupla, PID) + setari, ca sa se poata ''imperechea'' corect, bineinteles contra cost. Sunt de formatie mecanic si am tot soiul de mini-proiecte care implica o parte mecanica si una electrica/electronica. Doresc sa pot colabora , contra cost, cu cineva care se pricepe la electrica/electronica, pe principiul ''medicul/electronistul de familie'' atat pentru proiectul curent cat si pentru cele viitoare. Multumesc. Mihai. 0733660733. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum