Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEME SIRUS DXR 75 PA

Vizitator kobradera

Postări Recomandate

Vizitator kobradera

salut pe toata lumea si toti moderatori. va rog sa ma ajutati stiu ca multi au mai dat peste asfel de probleme si avind o experienta mai buna ca mine ati rezolvat mai greu sau mai usor acum depinde de caz . de putin timp am cumparat o statie un sirus DXR 75 PA si am o problema la el merge doar un canal. pentru ca cel al 2 canal la ea este defect. si are toti finali scosi din ea si prefinali. acum problema e ca are finali diferiti de serie 4 sa1943 si 4 2sc3200 . toshiba + 2 pre finali.. pe un singur canal . deci intrebarea mea este pot pune si alt tip de finali la ea. sa o fac sa functioneze fara a avea probleme ma refer sa mearga si sa nu apara probleme pe parcurs sau cu ce a plecat din fabrica cu cei mentionati mai sus.. sa1943 si 2sc3200. va rog sami dati un raspuns in legatura deci daca as putea pune doar un tip de finali pe ea si ce finali ar fi buni si pe un singur tip.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Păi... aşa e schema, foloseşte 4 trz pnp 2SA1943 pe ramura negativă a etajului final şi 4 x 2SC5200 pe ramura pozitivă. Pune tot aşa că se găsesc peste tot, doar să fii atent la făcături...............Sau vrei să-i schimbi pe toţi cu alte perechi complementare echivalente şi mai scumpi?

Link spre comentariu
Vizitator kobradera

vam intrebat pentru ca statia inainte sa o cumpar a fost dusa la reparat si ia scos finali si a scris seria la finali pe placa pe ia scria sa1943 si 2sc3200 ori cum va multumesc de ajutor acuma stiu ce finali sai cumpar

Link spre comentariu

Iti recomand sa schimbi toti finalii cu MJL-uri ON Semi.

Ce suma esti dispus sa investesti in el, pentru a avea tranzistori finali de calitate maxima, pe ambele canale?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Poti pune o poza doua cu jucaria desfacuta sa vedem ce este inauntru si sa concluzionam daca merita investit in el?

http://www.postimage.org copiezi si pui aici link-ul pentru forumuri sau direct link.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări