Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEME INSTALARE WINDOWS

andrei florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrei florin

5

• Barbu Andrei

2

• Badman

1

• dem3ntor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca ne-ai spune si ce model este poate ar merge mai bine win 10. sau poate chiar win 95... dar ca sa revenim la subiect si sa nu mai apelam la "mama omida" sau la altcineva, eu unul as zice ca unitatea optica este defecta.

Link spre comentariu

seteaza unitatea optica ca primul mediu de bootare, apoi usb-urile si la urma hdd-ul. chiar daca dureaza putin mai mult sa se aprinda, e mai bine asa. am intrebat ce model este pentru ca si eu am un toshiba satelite, dar in cazul meu e un model mai vechi. ps- verifica toate setarile din bios. de multe ori o simpla setare iti da toate planurile peste cap.

Link spre comentariu

BIOS UEFI. Se cauta si se sapa in mocirla de bios dezactivarea unor chei mai speciale....In mod sigur,daca discul de instalare ar fi fost unul original ..ar fi mers fara probleme..Cate fete poate sa faca un utilizator obisnuit cand da cu nasul in asa ceva :ras:

Link spre comentariu

am rezolvat. ms. exista pe site soft de bios pt alte oem-uri. din fabrica are doar pt wind 8. am unul original xp si nu a mers plus ca iosul e simplu nu ai multe seari de facut am incercat acolo cam oate si degeaba. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări