andrei florin Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 AM CUMPART UN LAPTOP THOSIBA SATELITE , VREAU SA INSTALEZ WIND 7 NU BUTEAZA DOAR WIND8 BUTEAZA DAR NU AM KEYUL. POATE SA FIE ASA SAU E CEVA DIN BIOS? MS Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 CD-ul de wind 7 este bootabil?incearca ori alt CD, ori CD-ul in alt sistem,Nu are voie sa nu booteze de pe cd de win7, chiar si de pe cd cu XP.deci, verifica cd-ul. Link spre comentariu
andrei florin Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 CU DVD UL RESPECTIV AM INSTALAT SI ALTE SISTEME AICI NU MERGE. CE MA ENERVEAZA.... Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 daca ne-ai spune si ce model este poate ar merge mai bine win 10. sau poate chiar win 95... dar ca sa revenim la subiect si sa nu mai apelam la "mama omida" sau la altcineva, eu unul as zice ca unitatea optica este defecta. Link spre comentariu
andrei florin Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 TOSHIBA SATELITE C55-A-1RK. AM INCERCAT si cu xp la fel .i-au umblat in bios cred Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 seteaza unitatea optica ca primul mediu de bootare, apoi usb-urile si la urma hdd-ul. chiar daca dureaza putin mai mult sa se aprinda, e mai bine asa. am intrebat ce model este pentru ca si eu am un toshiba satelite, dar in cazul meu e un model mai vechi. ps- verifica toate setarile din bios. de multe ori o simpla setare iti da toate planurile peste cap. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 15, 2014 Administratori Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Da un telefon la Microsoft la asistenta si te ajuta baietii. Link spre comentariu
andrei florin Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 am rezolvat am pus un wind 8.1 profesional. acum caut driverul video ... Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 BIOS UEFI. Se cauta si se sapa in mocirla de bios dezactivarea unor chei mai speciale....In mod sigur,daca discul de instalare ar fi fost unul original ..ar fi mers fara probleme..Cate fete poate sa faca un utilizator obisnuit cand da cu nasul in asa ceva Link spre comentariu
andrei florin Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 am rezolvat. ms. exista pe site soft de bios pt alte oem-uri. din fabrica are doar pt wind 8. am unul original xp si nu a mers plus ca iosul e simplu nu ai multe seari de facut am incercat acolo cam oate si degeaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum