Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radiatoare aluminiu

ionut20

Postări Recomandate

Salutare,exista vreo firma in tara asta care sa se realizeze profile din aluminiu ( radiatoare de diverse marimii, pt amplificatoare) la comanda si la preturi bune ? Daca da .. unde? :DAm nevoie de niste bucati marii din aluminiu, de anumite dimensiuni si forme, si nu gasesc nicaieri. In magazine ( cel putin in TM se gasesc la preturi exagerat de marii, si forme aiurea si dimensiuni mici ) Pana acum, mi-am cuparat toate radiatoarele la oferte de prin piata si a fost ok, la raportul pret/dimensiune, dar acum nu stiu de unde sa i-au...Deasemenea, unde se gaseste profil de dur aluminiu in forma de L (pt prinderea finalilor de un radiator mai mare) ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

4

• stefanev

4

• yuly4you

1

• Extasy2525

1

Top autori în acest subiect

am vazut preturile practicate de conex la radiatoare, si mi se par absurd de mari ... :axe: cam de asa exemplare am eu nevoie .. lungimea de 1000mm ( 1m ) latimea poate varia intre 80 si 150 mm, iar inaltimea poate si ea varia intre 35 si 60 mm

Link spre comentariu

Pai problema e ca e in Iasi magazinul, e la mine in cartier, cei care cunosc Iasul e fix langa Universitatea Petre Andrei (cea mare), daca va convine le cumpar eu, voi platiti transportul si o bere la baiatul ... dar cred ca tot acolo ajungem ... si chiar daca nu vreti un metru, se poate taia ;)

Link spre comentariu

da-mi te rog o adresa exacta si un nume la magazin :) eventual pe privat, ca am un prieten ce face tara cu micobusul, si daca are drum si nu gasesc ceva mai avantajos il pun sa imi i-a :d

Link spre comentariu

din cate tin eu minte la AFA erau 90 si respectiv 100/metru, sau oricum undeva 88-89 si respectiv 96-98, dar ala mai ieftin dupa mine nu se prea merita adica e mult mai bun celalalt....

cu ventilator pe el isi face treaba mai mult decat suficient,adica o bucata de vreo 25cm tine fara probleme,dupa mine un AV400,ca sa dau un ex, fara....nu prea pt ca are talpa de vreo 4-5mm si daca ai pune un tranzistor mai mult de vreo 10cm in fiecare parte a tranzistorului sau ce e pe acolo se duce mai greu caldura...

ca o idee pt cei care nu au idee ce radiator vorbim aici, va puteti face o idee uitandu-va la rad de pe spatele la satelitii mei de AICI (ala e ala la 100/metru)

Link spre comentariu

am fost azi si am intrebat si uitati si preturi:

82 Ron - radiator (lamelele sunt toate perpendiculare pe talpa), grosime talpa 4mm masurat chiar de vanzator de fata cu mine deci mi se pare acceptabil pretul

96 Ron- radiator cu lamelele inclinate (nu stiu exact cum se numeste dar va dati voi seama), talpa are 5mm pe masurate

Si eu sustin aceeasi parere, ca cel de 96 ron se merita mai mult, cu un cooler de 80mm atasat va face treaba ... si nu o sa te frigi pe el

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări