Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEMA sunet in xp dupa ce am schimbat placa video

pusttiu

Postări Recomandate

salut., am o problema desutl de nasoala pt mine. am luat o placa video ati hd4870 si dupa ce am instalato a crapat sunetul la pc. (on board ac97)acu vede sunet pe Ati HD dar nu mai vrea sa cinte pe cea onboard. cind instalez cu cd placii zice ca e schimabta configuratia si nu vrea.am win xp sp2 , pus azi (credeam ca e din cauza win )dar se pare ca e un confilict cu placa video.ms ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusttiu

2

• FLORIN IORDACHE

1

• razvan-l

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

in win xp sp2 nici nu vede placa de sunet onboard. o vede doar pe cea de la ATI care e defapt sunetul pt HDMI. nici porturile usb nu mai mergeau asa ca am pus aLTA PLACA. poate consuma hd4870 mai mult si sursa mea e mica sau poate se incalzea prea tare placa de baza (ati core e la 80gr.)nici cu up-grade la sp3 nu am rezolvat fara sa schimb iar placa. acu am alta belea : nu mai vede linuxul instalat pe hdd, tre sa refac grubu.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua ! Trimite-mi mie un mesaj privat cu adresa dvs pe mess si pe urma vb......

Astept !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări