Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Teletech

alexdaniel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexdaniel

10

• dan cod

4

• santamihai

2

• Meta-fizica

2

Deci ledul pe stby este rosu cind se deschide tvul se stinge nu se face verde.Daca ii scot c619 100nf\250v am sunet dar nu am imagine.

Nu prea inteleg. Scoti C619 sau numai un condensator montat peste original?Daca ai scos C619 si nu s-a defectat BU808 atunci in mod sigur tranzistorul era deja defect.
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator cata82

1. TDA8174A este echivalent direct, pin cu pin cu TDA8174AW difera doar marimea capsulei, TDA8174A(capsula mare) este capsula MULTIWATT11 iar TDA8174AW(capsula mica) este capsula CLIPWATT11, difera doar grosimea pinilor la TDA8174A-trebuiec marite gaurile de pe cablaj sau piliti pini integratului cu o mini freza.

2. Ambele capsule se pot monta fara niciun fel de problema direct pe radiator, bineinteles cu pasta termoconductoare, radiatorul este izolat.

3.Verifica ce ti-a spus colegu dan-a2 mai sus, tensiunea de 26v,  de asemenea schimba toti conzi electrolitici din BV si DIODA D602 CHIAR DACA DA BINE PE TESTER.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări