wrotex Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Buna ziua.Am cumparat un corp de iluminat cu neon(19 lei) pt baie.Am cumparat si un tub cu neon de 20w(17 lei)Dupa montare,ilumineaza f frumos,insa are un brum de retea(trafo) f puternic.Se poate face ceva ca sa-i scot brumul,sau sa il duc inapoi la magazin? Multumesc. E f derajant brumul...daca stai mai mult la baie te apuca durerea de cap. Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Cred ca balastul (o bobina cu miez de fier, ca un transformator) nu e bine impregnat si trebuie schimbat cu altul pe care scrie 20 W. Link spre comentariu
Ticu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Incearca sa-l schimbi. N-ar strica o proba "pe masa" a actualului corp, fiindca fixarea rigida pe perete poate sa amplifice zgomotul si n-o sa te creada vanzatorul ca face zgomot. Link spre comentariu
nationalistu Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 (editat) Probabilitatea sa gasesti ca piesa de schimb un asemenea drosel e destul de mica,mai ales daca are dimensiuni atipice.Solutia e la indemana,demontezi acel drosel din corpul de iluminat si achizitionezi din comert o cutie de juma de kg de lac pentru iahturi,si ceva diluant daca e prea gros acel lac si imersezi droselul in lac cel putin un sfert de ora sa patrunde bine lacul,apoi lasi sa se usuce,eventual accelerezi procesul cu un uscator de par,apoi postezi rezultatul operatiei pe forum.(Aceasta solutie am aplicat-o eu insu-mi la un corp de iluminat philips,cu tuburi de neon 2x36w,unul din drosele avea un bazait usor) Editat Aprilie 26, 2014 de nationalistu Link spre comentariu
wrotex Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Multumesc ! Asa am sa fac si o sa te tin la curent cu rezultatul.O zi placuta iti doresc. Spune-mi ,te rog ,exact ce fel de lac sa cumpar ,ce marca si de la ce magazin ? Merçi ! Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Multumesc ! Asa am sa fac si o sa te tin la curent cu rezultatul.O zi placuta iti doresc. Spune-mi ,te rog ,exact ce fel de lac sa cumpar ,ce marca si de la ce magazin ? Merçi ! Scrie pe cutie LAC PENTRU IAHTURI,eventual,lac pentru impregnat parchet.Se gaseste la orice magazin mai serios cu produse chimice,sau la praktiker...etc,Vedeti ca unele lacuri au diluantul pentru ele dedicat,cititi pe cutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum