Vizitator nvp_playboy Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 La o poarta automatizata, banuiesc ca a fost o supratensiune deoarece nu mai merge (plus un alt calculator ars).Am desfacut si am gasit dezlipita dioda D1.Daca incerc sa o pun la loc, se incalzeste si se dezlipeste iara.Mai am vreo sansa sa o repar ? Banuiesc ca nu "lucra" cand a fost socul de tensiune, poate scap cu vrun condensator ? poate transformatorul ?Multumesc. Link spre comentariu
unuldinei Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Ai prea multe piese in scurtcircuit pe placa ...Trebuie verificata de un profesionist pana nu o sa ajungi sa cumperi alta placa . Sau macar pune numarul modelului scris pe placa si firma, cineva poate are o schema si te poate indruma in verificarea ei. Link spre comentariu
Vizitator nvp_playboy Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 http://www.leb-electronics.com/gb/index ... ing%20down de ce prea multe piese in scurt ? Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Pentru ca dioda aia nu se incinge din senin.... Genul asta de depanare ma tem ca nu e la indemana cuiva care nu are experienta si cunostinte in domeniu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum