Vizitator boxy13 Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Salutare!modelul placii mele asus p5k nu are nici un jumper usb,de aceea intrebam daca o placa usb ar rezolva problema ledurilor de la camera,si a mouse-ului,care raman aprinse cand calculatorul e oprit! Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Nu are ceva setari in bios? Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 e o eroare de fabricatie care o au unele placi, zilele astea mi-a venit un computer care se manifesta asa, e aiurea pentru ca ventilatorul sursei era oprit, iar mie unitatea optica pe usb imi functiona, deci sursa ar fi avut sanse de incalzire; tot ce poti face este sa il scoti din priza Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 e o eroare de fabricatie care o au unele placi, zilele astea mi-a venit un computer care se manifesta asa, e aiurea pentru ca ventilatorul sursei era oprit, iar mie unitatea optica pe usb imi functiona, deci sursa ar fi avut sanse de incalzire; tot ce poti face este sa il scoti din priza S-au il opresti de la butonul de power de la sursa daca are asa ceva desigur ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum