costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 ca info, versiunea a doua de hex, si anume @hex-ul cu config bit.hex.txt@ functioneaza la mine pe masa acum, deci este in regula. trebuie sa mearga si la tine. Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 ca info, versiunea a doua de hex, si anume @hex-ul cu config bit.hex.txt@ functioneaza la mine pe masa acum, deci este in regula. trebuie sa mearga si la tine. daaa.am gasit problema si s-a rezolvat . incerc acum si v.2 a hex-ului superb.functioneaza fara nici o problema.scuzati inca o data deranjul si va multumesc frumos pentru proiect si pentru ajutor. Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 si problema era.............? Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 si problema era.............? db6 si db7 in scurtcircuit db6 si db7 in scurtcircuit .i-am scurtcircuitat cand am lipir pini soclului pe cablaj Link spre comentariu
giliman66 Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Felicitari si multumiri autorului pentru proiect si popularilzarea acestuia. As fi interesat sa il realizez caut piese dar as vrea sa va intreb daca pentru LCD se poate folosi tipul LM016L daca nu sa-mi indicati modelul sa nu am surprize ( mai ales ca este primul proiect cu microcontroler). Link spre comentariu
costi002 Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 Nu pot verifica cum este l016, dar, orice lcd 16x2, cu controler hd sau echivalent trebuie sa mearga fara probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum