costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 (editat) incearca un reset al controlerului, se pare ca display-ul tau este un pic mai lent. daca tot nu merge, da un semn si gasim o solutie. PS: verifica pinii de date, sa fie conectati corect(D4-D7) PPS: daca tot nu vrea, incearca hex-ul de mai jos. hex-ul cu config bit.hex.txt Editat Iulie 2, 2014 de costi002 Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 aceiasi problema.,doar ca acum am si primul releu armat iar la cateva incercari de setare asa orbeste armeaza si celelalte doua relee.voi incerca un alt display,si revin cu informati Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 nu binevoieste a functiona.am pus alt display,am verificat pini de date,insa mai am o nelamurire.display-ul este 16*1 linii.se fie asta problema? Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Nu imi dau seama daca un lcd 1x16 initializat pentru a merge pe 2 linii va functiona corect sau nu. Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Nu imi dau seama daca un lcd 1x16 initializat pentru a merge pe 2 linii va functiona corect sau nu. pe display cu 2x16 linii tot asa afiseaza.(II-II-!?II-I-IIII?).doar ca acum o face pe doua randuri Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 pune hex-ul asta si spune-mi daca este afisat corect sau nu. test hex.txt Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 pune hex-ul asta si spune-mi daca este afisat corect sau nu. aceiasi problema. dar cu alte caractere afisate.tind sa cred ca problema este de la mine cu toate ca am rectectat foaia de catalod a display-ului si schema postata de dumneavoastra Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Pune schema aici,cea facuta de tine poate e ceva gresit la ea Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 (editat) Pune schema aici,cea facuta de tine poate e ceva gresit la ea cablajul? Editat Iulie 2, 2014 de yoo Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 schema dupa care s-a facut cablajul Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 (editat) schema dupa care s-a facut cablajul schema este cea postata aici.ver.1 Editat Iulie 2, 2014 de yoo Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 ma gandeam ca ai redesenat schema, si poate s-a strecurat o greseala. E facut pe un cablaj de test? Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 ma gandeam ca ai redesenat schema, si poate s-a strecurat o greseala. E facut pe un cablaj de test? nu.este pe cablaj proiectat. Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 si schema, dupa ca s-a facut cablajul, nu o poti pune aici? poate cand ai transpus schema din poza atasata in schema ta ai facut ceva gresit Link spre comentariu
yoo Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 si schema, dupa ca s-a facut cablajul, nu o poti pune aici? poate cand ai transpus schema din poza atasata in schema ta ai facut ceva gresit schema este copiata la imprimanta. acolo nu aveam cum sa gresesc.mai verific o data cablajul si v-a comunic rezultatul va rog sa ma scuzati pentru stresul la care va supun,insa acesta este primul montaj cu microcontroler pe care il realizez si este mai greu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum