Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

termohigrometru incubator avicol

costi002

Postări Recomandate

incearca un reset al controlerului, se pare ca display-ul tau este un pic mai lent. daca tot nu merge, da un semn si gasim o solutie.

PS: verifica  pinii de date, sa fie conectati corect(D4-D7)

PPS: daca tot nu vrea, incearca hex-ul de mai jos.

hex-ul cu config bit.hex.txt

Editat de costi002
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

16

• yoo

11

• pop_ady44

4

• nickos7zero

2

Top autori în acest subiect

aceiasi problema.,doar ca acum am si primul releu armat iar la cateva incercari de setare asa orbeste armeaza si celelalte doua relee.voi incerca un alt display,si revin cu informati

Link spre comentariu

nu binevoieste a functiona.am pus alt display,am verificat pini de date,insa mai am o nelamurire.display-ul este 16*1 linii.se fie asta problema?

Link spre comentariu

Nu imi dau seama daca un lcd 1x16 initializat pentru a merge pe 2 linii va functiona corect sau nu.

pe display cu 2x16 linii tot asa afiseaza.(II-II-!?II-I-IIII?).doar ca acum o face pe doua randuri

Link spre comentariu

pune hex-ul asta si spune-mi daca este afisat corect sau nu.

aceiasi problema.

dar cu alte caractere afisate.tind sa cred ca problema este de la mine cu toate ca am rectectat foaia de catalod a display-ului si schema postata de dumneavoastra

Link spre comentariu

si schema, dupa ca s-a facut cablajul, nu o poti pune aici? poate cand ai transpus schema din poza atasata in schema ta ai facut ceva gresit

Link spre comentariu

si schema, dupa ca s-a facut cablajul, nu o poti pune aici? poate cand ai transpus schema din poza atasata in schema ta ai facut ceva gresit

schema este copiata la imprimanta.

acolo nu aveam cum sa gresesc.mai verific o data cablajul si v-a comunic rezultatul

va rog sa ma scuzati pentru stresul la care va supun,insa acesta este primul montaj cu microcontroler pe care il realizez si este mai greu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări