Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

3R

MishuL

Postări Recomandate

Bre! Studiaza shi tu schemele shi zi-mi in ce se gasesc astea de le vrei. Deci: am lampare shi hibride romaneshti, Temp-uri shi Rubine- nu totul e valabil din schemele lor, pt ca dau numai din aparatele moarte sau descompletate, ce e intreg pastrez... Deocamdata am un shasiu de Temp shi s-ar putea sa am unul shi de Rubin 102, shi ceva ramashitze de shasiu de Venus ceva...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

7

• MifTy

4

• mosfet

3

• one

1

Top autori în acest subiect

Shtiu de ce trans zici, shtiu ce e un transf de ieshire, shtiu cum sunt facute lamparele sau hibridele, de fapt e cam singurul domeniu al electronicii in care ma descurc cat de cat :smt003 ... Tr de retzea au Temp-urile, Rubin-urile... am shi tr din astea, de fapt am cam orice vechitura, numai sa zica el ce vrea...

Multumesc de raspuns. Nu am un model anume de TV care sa ma intereseze in special. Ca si traf de alimentare, am nevoie de unul care sa scoata 220Vca in secundar si inca doua tensiuni de 6,3V la amperaj cat mai mare si inca unul care sa scoata 115Vca in secundar si la fel un secundar de 6,3V. Nu sunt batute in cuie valorile, daca trebuie, mai pot modifica trafurile, eventual de secundarele de 6,3V ma pot lipsi - gasesc eu un traf separat pentru secundarele astea. Ca si traf de iesire, sa fie 2 (4-6-8 :smt003 ) bucati identice, cat mai mari, de preferat rusesti si pentru tuburi EL84, EL34 (sau echivalentii lor rusesti).
un traf de temp sau rubin te-ar aranja cel mai bine.de curiozitate, vrei să alimentezi un amplificator (sau staţie audio de putere) cu tuburi???atunci poate ar fi mai bine să apelezi la toroidale... cele pe tole, clasice sunt IMENSE, deci şi pe măsură de grele!!...
Link spre comentariu

un traf de temp sau rubin te-ar aranja cel mai bine.de curiozitate, vrei să alimentezi un amplificator (sau staţie audio de putere) cu tuburi???atunci poate ar fi mai bine să apelezi la toroidale... cele pe tole, clasice sunt IMENSE, deci şi pe măsură de grele!!...

Da, pt un amp cu EL84 vreau traf-ul de alimentare. Un toroidal m-ar costa cam mult si costurile conteaza destul de mult; dimensiunea nu e o problema. Sa-l fac sa mearga intai, daca sunt multumit, il modific.Eu am deja un traf de iesire dintr-un TV rusesc, incerc sa aflu din ce TV e si sa-i mai cumpar o "pereche".
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări