Yo4You Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 AM deschis acest topic ptr schimb de informatzii legate de antene detalii constructii :supz: Caut o schema de antena ptr 80m am niste vcecini in bloc in care nu imi permit sa pun o dita mai antena pe bloc cat casa si cer si eu un pic de ajutor si ceva idei Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Mersi la fel. Eu voi incerca o antena magnetica. Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 am sa atasez niste antene is adept UUS si UHF.Eu nu am decat o directiva pe bloc in 2m oricum am de gand sa montez un hb9cv ptr 70cm si ptr 2 m un yagiPS mai postati si voi scheme de antene ptr unde scurte ma intereseaza si scurtele Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 mai punem o antena W3DZZ cum se construieste ???? Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Cine stie constructia trapurilor la antena w3dzz ??? sa suporte 2Kw si f stabila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum