Vizitator madatzuhk Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Salutare, am primit o alarma PILOT AA1018 noua dar nu functioneaza, persoana respectiva a incurcat firele si a legat ( - ) la ( + ), adica ambele le-a montat pe ( + ). Am incercat sa o alimentez si prima reactie a fost sa se incalzeasca ( TRANZISTORUL se vede ca este lipsa ) WS78L05, l-am scos dupa placa crezand ca este in scurt dar defectul nu a fost din el, am masurat in mai departe pe traseu si condesatorul care pleca spre integrate si este in scurt, mai bine am pus o borna de la aparatul de masura pe pin-ul condesatorului si am mers pana la integratul cel mic si imi da scurt. Unde as putea gasii sau imi puteti da alta idee ce as putea sa ii mai fac ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 7805 e un stabilizator, care da 5V.Doar CIB4D55 e alimentat la 5V? Sau si ULN2003?ULN-ul il poti inlocui usor, ca se gaseste. Dar integratul celalalt, nu stiu ce e (si nici google). Poate e procesorul, caz grav.Cat anume iti indica aparatul de masura, de zici ca e scurt? Si indica diferit daca inversezi firele? Testeaza pe bornele condensatorului.E totusi o posibilitate ca doar stabilizatorul LM sa se fi dus...Nu ma pricep la alarme, doar stiu ce fac anumite componente si abordez problema logic Link spre comentariu
Vizitator madatzuhk Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Masor condesatorul cel mic si imi da ca este in scurt.. Link spre comentariu
csopike Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 salutare, am si eu o ic pilot YT-A400, a fost demontata de vreo 2 ani de pe masina veche,am vrut sa o montez pe alta masina, dar cred ca "am lucrat ceva" adica am legat galbenul impreuna cu albul pe contact, acuma am doar albul pe contact, galbenul e in aer izolat, nu am nevoie de imobilizator, rosu plus permanent, negru minus, dar se comporta ciudat, adica nu actioneaza usile, modulul tacane dar nu imi da nimic pe firele albastru si verde care sunt pentru blocare/deblocare, cand inchid din telecomanda modulul tacane pana cand apas inca odata butonul de inchidere, cand apas pe deschidere sau deschidere portbagaj tacane odata, dar ledul ramane tot timpul palpaind, adica ca si cum nu s-ar dezarma, daca leg firul albastru la contactul de la usa modulul tacane intruna si ledul palpaie in continuare, nu se dezarmeaza. aveti idee ce ar putea fi? sau aveti idee ce ar putea sa fie ars? avand in vedere cum se comporta. Link spre comentariu
t0rquemada Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Daca are mufa cu 13pini Incearca asa rosu = + alimentare alb cu rosu = sirena + mov = Neconectat portocaliu = lumini semnalizare sau pozitii gri = - releu imobilizator (neconectat) roz= neconectat negru = masa maro = - usi si capote (apare - la deschiderea unei usi) alb = + usi si capote (apare + la deschiderea unei usi)>> asa cum ai conectat tu firele la punerea contactului alarma crede ca ai usi deschise. albastru= - usa sofer galben = + contact >> alarma trebuie sa stie ca ai cheia in contact. tot aici se conecteaza si + releu imobilizator(nu il conectezi(releul) daca nu ai nevoie de el). albastru cu alb = comanda inchidere verde cu alb = comanda deschidere led si buton valet conectat, urmeaza procedura de dezarmare fara telecomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum