SORAN Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Lamuriti-ma si pe mine daca exista tuburi de neon cu aceeasi lungime , dar puteri diferite. Am vazut spre exemplu 1,2m 36W. Asta ar fi prima problema. A doua este ca am luat un astfel de tub si intr-o lampa de dimensiunea care trebuie cand este aprins are niste fluctuatii care sunt cam deranjante pentru ochi. De la ce credeti ca sunt? Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 Vezi ca se poate sa difere grosimea lor, deci difera si puterea Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 Aceste fluctuatii dispar dupa incalzirea tubului(gazului) Link spre comentariu
Golem Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Baga drossel electronic. Gasesti si cu 6 lei si sunt surprinzator de bune.Nu mai palpaie nimic, si se aprinde tubul instant, in plus tubul tine mai mult. Link spre comentariu
SORAN Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Am descoperit: dupa ce neonul sta un timp aprins si se mai incalzeste problema dispare! Va multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
Vizitator sorin2005 Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 Ai grija la starter sa fie pentru puterea neonului. Si alea universale sa fie mai de firma ca sunt unele ieftine si proaste! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum