MDshelll Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Buna, am o nelamurire si as vrea sa vad cateva pareri in legatura cu incintele pt HP-15W. Eu am 2 cutii construite cu labirint cum se vede in poza, sunt bune pt acest tip de difuzor? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 din cate stiam eu - hp15w are motorul slab si nu merge in hornuriai sanse sa se distruga Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Incearca si vezi, daca spui ca ai cutiile...Dar ATENTIE uita-te si la cursa membranei, sa nu aiba miscari aberant de mari...nu de alta dar ramai fara...Si ia in calcul si sfatul lui adi: HP-15W a fost rpoiectat pt fullrange, bassreflex, nu pt horn...deci cumam zis mai sus: s-ar ptea sa ramai fara... :goodman: Link spre comentariu
LUCI Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 ce a postat el in poza nu e bash un horn ,e mai mult un bas reflex acordat foarte jos si doar la sfarsit apare o tentativa de palnie.Nu imi pare mare lucru de incinta aia.(probabil a fost calculata pt un anumit tip de difuzoar) Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Asa am zis si eu, dar oarecum arata ca un fel de corcitura intre back loaded horn, planar horn, bass reflex etc.Eu unul habar nu am ce inteleg asta prin "labirinturi"... :axe: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 aia e o pleznealascoate afara porcaria aia de "labirint" si acordeaza frumos incinta asa cum trebuie, cu 2 porturi Link spre comentariu
LUCI Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 exact,inpaturirea aia excesiva e defapt un basreflex lung ca dracu,deci nu stiu ce efect benefic poate avea Link spre comentariu
MDshelll Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Ahamz, sincer suna bine, nu are diful o cursa exagerat de mare si aveti dreptate, cutiile au fost calculate pt un alt tip de difuzor mai vechi probabil daca isi mai aminteste cineva de difurile UniStar. Va multumesc mult pentru sfaturi. Link spre comentariu
crexy Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 daca vrei sa faci fullrange cu hp15w iti trimit eu proiecte si te ajut cu detalii sa le construesti , intra pe id : crexy_boy Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 daca vrei sa faci fullrange cu hp15w iti trimit eu proiecte si te ajut cu detalii sa le construesti , intra pe id : crexy_boydai search pe google pe pagini in lb romana sa vezi cate proiecte gasesti... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum