Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putin ajutor pt 2 cutii pt Hp-15W

MDshelll

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

2

• radue

2

• MDshelll

2

• adi_0106

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incearca si vezi, daca spui ca ai cutiile...Dar ATENTIE uita-te si la cursa membranei, sa nu aiba miscari aberant de mari...nu de alta dar ramai fara...Si ia in calcul si sfatul lui adi: HP-15W a fost rpoiectat pt fullrange, bassreflex, nu pt horn...deci cumam zis mai sus: s-ar ptea sa ramai fara... :goodman:

Link spre comentariu

ce a postat el in poza nu e bash un horn ,e mai mult un bas reflex acordat foarte jos si doar la sfarsit apare o tentativa de palnie.Nu imi pare mare lucru de incinta aia.(probabil a fost calculata pt un anumit tip de difuzoar)

Link spre comentariu

Ahamz, sincer suna bine, nu are diful o cursa exagerat de mare si aveti dreptate, cutiile au fost calculate pt un alt tip de difuzor mai vechi probabil daca isi mai aminteste cineva de difurile UniStar. Va multumesc mult pentru sfaturi.:d

Link spre comentariu

daca vrei sa faci fullrange cu hp15w iti trimit eu proiecte si te ajut cu detalii sa le construesti , intra pe id : crexy_boy

dai search pe google pe pagini in lb romana sa vezi cate proiecte gasesti...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări