Vizitator koruptx2 Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Buna , am cumparat urmatorul ciruit ridicator (boost) il folosesc ca si driver pentru un LED de 50W. ]-> http://www.dx.com/p/dc11-35v-to-11-35v- ... ule-247963 -aceste este "made in china"-si nu am reusit sa gasesc nici o schema , datasheet, -este foaret bun, un plus ca are potentiometrul pentru controlul curentului, Eu am nevoie de o schema pentru el insa nu este , asa ca va cer ajutorul , puteti sa imi dati un convertor ridicator cu specificatiile celui de mai sus, care sa aiba o schema bloc, sau un datasheet. (un link macar). Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Citeste ce scrie pe integrate si tranzistoare. Link spre comentariu
Vizitator koruptx2 Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 -IRF 2807-MBR 2060CT-78L09si mai sunt 2 integrate cu 8 pini , fara nume Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Acelea sant sarea si piperul. Link spre comentariu
Vizitator koruptx2 Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Stiu de aceea am cerut ceva echivalent in functie de caracteristici , nu neaparat cu aceleasi integrate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Schema boost este un flyback cu avantaje si dezavantaje; adica simplitate dar si curenti mari vehiculati.Cele mai indicate scheme sant cele aplicate direct la o cerinta anume.Spus clar ce baterie sau sursa se foloseste la intrare si exact ce LED se alimenteaza.O schema mai stufoasa poate folosi piese recuperate din ATX cu traf mic--eu am vreo 20 bucati,TL494 si mos-uri ieftine. Dar radiator mult mai mic. Link spre comentariu
Vizitator koruptx2 Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 IN:12 V 5 A intrare, (mufa de la faza lunga masina ) OUT:LED 32 V/1.6A Eu folosesc circuitul din imagine , insa eu am nevoie de schema bloc, specificatii , datasheet , am nevie pentru licenta , insa nu trebuie sa il proiectez eu , asa ca am decis sa il cumpar , insa nu ma prea ajuta daca nu am doar indicatiile din link. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Gratis???Credeam ca ai led-ul si vrei sa-l alimentezi.Asa ma retrag. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum