Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED driver (boost convertor) 100W 12 VDC-35 VDC

Vizitator koruptx2

Postări Recomandate

Vizitator koruptx2

Buna , am cumparat urmatorul ciruit ridicator (boost) il folosesc ca si driver pentru un LED de 50W.

]-> http://www.dx.com/p/dc11-35v-to-11-35v- ... ule-247963

-aceste este "made in china"-si nu am reusit sa gasesc nici o schema , datasheet,

-este foaret bun, un plus ca are potentiometrul pentru controlul curentului,

Eu am nevoie de o schema pentru el insa nu este , asa ca va cer ajutorul , puteti sa imi dati un convertor ridicator cu specificatiile celui de mai sus, care sa aiba o schema bloc, sau un datasheet. (un link macar).

post-54306-139829795448_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imagini postate

Schema boost este un flyback cu avantaje si dezavantaje; adica simplitate dar si curenti mari vehiculati.Cele mai indicate scheme sant cele aplicate direct la o cerinta anume.Spus clar ce baterie sau sursa se foloseste la intrare si exact ce LED se alimenteaza.O schema mai stufoasa poate folosi piese recuperate din ATX cu traf mic--eu am vreo 20 bucati,TL494 si mos-uri ieftine. Dar radiator mult mai mic.

Link spre comentariu
Vizitator koruptx2

IN:12 V 5 A intrare, (mufa de la faza lunga masina ) OUT:LED 32 V/1.6A Eu folosesc circuitul din imagine , insa eu am nevoie de schema bloc, specificatii , datasheet , am nevie pentru licenta , insa nu trebuie sa il proiectez eu , asa ca am decis sa il cumpar , insa nu ma prea ajuta daca nu am doar indicatiile din link.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări