rus_dorin Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Salutare tuturor,De curand am cumparat la gramada niste componente electrice printre se afla si doua,presupun, bobine care la prima vedere pareau sa fi transformatoare, cea mica are 4 fire dar doua sunt comune, iar cea mare are doar doua fire. La ce sunt utilizate astfel de bobine si ce rol au. Am atasat o poza pentru detalii. Ms Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Posibil sa fi fost folosite ca selfuri de filtrare.Pe cel mare e o eticheta care in poza nu se vede clar. Link spre comentariu
rus_dorin Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Am cautat pe net informatii dupa ceea ce este scris pe eticheta si nu am gasit nimic. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Chiar şi aşa eu văd scris pe etichetă 7,5A. Dacă ne arăţi şi restul poate ne dumirim, vezi că e ceva tipărit şi pe droselul mai mic. Link spre comentariu
rus_dorin Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Pe 'bobina' mare scrie ceva de genul:BC 85200 FONTENAY LE COMTE6.736.007.B ODF:515130-045INDUCTANCE MONO/SINGLE VAR3.03 MH V 7.5 A HZFILTRAGEPe cea mica:CEFEM6716547D. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum