Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun amplificator ca redare a sunetului

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Marus_Rockeru

ASteptam sa ne spui ca sunt contrafacute, ca nimeni in tara asta nu se pricepe la ele, toti fac la prezneala, etc

Am stat si m-am uitat ore in sir ....asa ca boul ....la STK-ul ala..... voi vedeti ma cit de misto e lucrat ? eu nu inteleg ce nu e bine facut la el ? cum ar fi trebuit sa fie ? hai sa-l facem cu componente d-astea mari de ce-a mai buna calitate :naughty: ne bagam ? ca scheama exista in datashit..... hai frate ca prea se auzea cristal la incepu, e pacat :prayer: Care mai are STK-uri :weedman: pe acasa desfacute sa le faca niste poze si daca poate sa scoata si o schema cu valorile pieselor, etc. ....

e mai mult dekt posibilsa fie din superdioda.

Poti sa ma ajuti in identificarea acestei superdiode ?
Link spre comentariu

V-am promis o documentatie la STKuri daca fac rost de o camera buna.Poate are cineva pe aici. Eu contribui cu o cutie de pantofi plina de STKuri defecte si semidefecte, toate originale, scoase din statii aduse la reparat direct din TIR. Sa vad atunci cine se mai lauda cu STKurile contrafacute.Marus_Rockeru poti sa te uiti 100 de ani la STKul tau ca nu pricepi nimic daca nu ai desfacut unul original :smt003

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Am facut amplificatororul cu STK 4192 II conform schemei din arhiva si PCB-ului din documentul word. La alimentarea +32/-32V, cu semnal si iesire pe 8Ohmi, STK-ul s-a ars. E ceva in neregula cu schema, PCB-ul, sau a fost STK-ul prost? Merita sa mai incerc un STK? Sau se arde si urmatorul?

Link spre comentariu

Ce modul de amplificare sa construiesc in locul celui cu stk ca sa se potriveasca in cutia technics-ului(SA-EX100) pe radiatorul rsn-ului 3305p? Alimentarea este +/-32V din cate am masurat. Sau cum modific kiturile alea cu tda7294 sa nu se mai incalzeasca asa tare daca merg la volum mic?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări