Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun amplificator ca redare a sunetului

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

eu zic ca e original, m-am mai documentat si cam asa tre sa fiece sa intamplat cu ala habar nu am dar azi am forjat un 4241 pana m-am saturat si nu a avut nici pe dracu, cumparat tot de la capodimonte :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Marus_Rockeru

Am masurat toate piesele de pe STK, sint in perfecta stare de functionare , nimic ars.L-am pus la loc .... merge.... de data asta pe ambele canale..... dar ! ..se aude ca dracu de distorsionat(Cind l-am probat prima data se auzea cristal)Ne unde dreacu sa fie problema mai oameni buni ?(asteptam scrisori pe adresa redactiei ! ) :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru

Nu e ma original , ce dreacu , se stia de la inceput .... 300 mii am dat pe el. Dar totui mergea super la inceput :smt005 Pe cuvintul meu ca am masurat si e totul in regula si pe STK si pe placa cealalta :smt005 Dar numai .... gata..... m-am saturat..... renunt la STK :toimonster: Ma pregatesc pt. ceva cu mos-uri / bipolari ... :naughty:

Link spre comentariu

e mai mult dekt posibilsa fie din superdioda.am patit-o si eu cu un 4231.se auzea k un cur(scuze de expresie).l-am desfacut si am umblat la rez din superdioda(am aj la concluzia asta dupa ce am vz k mersul in gol era 0 pt ambele canale).park i-am micsorat rezistenta dintre BC, nu mai stiu sigur, dar a mers dupa aia.bafta

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

STK-urile sunt cele mai al dracului integrate, daca nu le folosesti cum le place te lasa imediat Poate fii integratul lui peste(STK) ca daca ai gresit l-ai pierdut, indiferent ca ar fi original sau nu.Eu fortez un STK4241 tot din aceasi sursa pe niste boxe cu C12 si nici sa vreau nu reusesc sa-l ard in regim de sarcina normala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări