Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun amplificator ca redare a sunetului

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator MuadDib

uite aici un amplificator in clasa A nu stiu sa spun deca e cel mai bun, dar desi pare extraorinar de simplu e destul de dificil deoarece finalii se ambaleaza termicdestul de tare iti trebiuisc niste radiatoare cat china tranzistorii nu se pun cu izolator pe radiator dar cele doua randuri de tranzistori nu trebuie sa aiba contact intre el randamentul este de vre-o 10% dar zice lumea ca suna de inebunesti daca doresti detalii nu ezita tot proiectul ajunge intre 300 si 500 de euro depinde cat esti dispus sa investesti cate randuri de finali arzi si ce pretentii ai; Spor la treaba!

Mai ... nu shtiu ce stii tu despre amplificatoare dar cel din poza NU e in claca A ci AB!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Marus_Rockeru

vezi tu ca e ars pe undeva ? nu e !am masurat si tranzistorii, sint OKnustiu de la ce e dar nu mai mergemergea foarte bine la inceput ..... si intr-o zi cind il pun ....nu mai merge :smt102 am verificat tot pina mi-a venit rau .... nimic in neregula

Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru

Cind mergea atit avea ! :smt075

Te rog frumos sa te exprimi respectuos, cu siguranta nici tie nu ti-ar placea sa fii facut VARZA de un coleg de pe forum. edit - sorteh

Link spre comentariu

@zalPentru gk71 nu ai nevoie de permaloy.Ai nevoie de tole siliciu orientat de calitate,un calcul bun si materiale bune pentru traf.Toate STK-urile au smd-uri...asta nu e lucru rau....probleme dese apar la cele care sunt contrafacute.Oricum ...cred ca cele originale se gasesc destul de greu.

Link spre comentariu

STKurile sint bune cu conditia sa fie originale, ceeace nu prea e cazul la noi. STKurile originale nu au SMDuri in ele. Tranzistorii sint exact pastila de siliciu ''in pielea goala'' si cu legaturile facute cu sirma de argint. (cei mici gen BC sint cam de 1/1 mm, gen BD cam 2/2 mm si finalii in functie de putere de la 4/4 la 6/6 mm) Rezistentele sint din pelicule metalice ca si rezistentele românesti tip RPM.Pelicula izolanta si termorezistenta pe care sint lipite ''piesele'' poate fi maro sau verde inchis la culoare.STKurile facatura sint cu SMDuri lipite pe o folie din fibra de sticla atasata talpii de aluminiu (originalele au talpa din duraluminiu).Daca cineva e amator si contribuie cu o camera buna putem face un material documentar despre STKuri. Am o cutie de pantofi plina cu ''material didactic''. :smt003 :smt003 :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări