Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun amplificator ca redare a sunetului

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Marus_Rockeru

Am doua calculatoare : unul vechi si unul nou. Pe cel nou nu se aude nici un pic de zgomot (fara semnal) la ampu asta cu STK ,pe cel vechi s-aud niste zgomote greu de descris : fishituri, biziituri, tzacanituri....De la ce sa fie ? Placa de sunet ? sau o fi de vina tot calcu ca e mai vechi ? (Duron 700Mhz)

Link spre comentariu

Rokeru' ? tu ai postat ca sa te dai rotund sau sa iti rezolvi o problema? q_acdc - are dreptate, este vorba de o neadaptare a semnalului dat de placa de sunet a calculatorului cu amplificatorul, nici nu conteaza ce calculator ai... :smt075 , diferenta care ai observat-o intr-e calculatoare este, probabil, o placa de sunet diferita , in concluzie ptr ca sa ai un semnal pe care sa-l intelegi in amplificator vei avea nevoie de un preamplificator care sa fie intr-e semnalul dat de placa de sunet si amplificator.

Link spre comentariu

Hmmmm......Nu cred ca e vorba de curaj....problema este ce faci cind dai potentiometrul de volum mai mult de "ora 2"?Distorsiunile cresc si se obtine un amestec si o "senzatie tare neplacuta".Asta se intimpla ...in general la circuite integrate de putere.Ar trebui sa incerci "senzatia".O alta varianta...mai imbunatatita ar fi fost TDA 7294...una si mai buna LM 3875 si 3886.De curind am facut pentru cineva un sistem home theater cu varianta mai noua de STK....(cite 3 amp-uri in capsula)...nu am gasit de unde sa iau varianta cu 6 ampuri/capsula.Sunetul parca este imbunatatit...dar ...din pacate se pare ca "baietii" se confrunta cu aceleasi probleme.Pentru filme ...poate ar merge...dar pentru muzica......Daca tie iti place....e f. bine....asta conteaza in final.

Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru

Distorsiunile cresc si se obtine un amestec si o "senzatie tare neplacuta".

Cum sa creasca ? mai mult de 0,4 % ?In datasheet scrie ca are 0,4% THD la 80W intre 20Hz si 20KHz ... :rolleyes:Oricum eu nu cred ca o sa ascult la mai mult de 5W :smt003 .... si ...hai sa zic 35W cind imi fac de cap :partyman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări