Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun amplificator ca redare a sunetului

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vasile, daca de mine vorbeai eu (nu ma simt cu musca pe caciula) nu am spus nici macar o clipa ca nu ar contine tranzistoare in interior:

............... si tda-ul si stk-ul daca ii scoti datasheetul vei vedea ca au o schema interna, calitatea unui amplificator este adevarat ca e data si de calitatea pieselor folosite, DAR si de schema utilizata, circuitele integrate sunt o solutie ieftina de amplificator si nu vei gasi un ic care sa sune ca un amplificator hi-fi/hi-end

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

ba trebuie sa te simti, STK-ul ARE tranzistori FIZICI in capsula aia !!! mai pe intelesul tau, in capsula este un cablaj cu smd-uri printre care si 4 sau alt numar de tranzistori.

Link spre comentariu

e ok, faza cu cablajul nu o stiam, nu am spart niciun stk pana acum, dar eu spuneam ca schema da calitatea amplificatorului ca doar exista si amplifiacatoare pe tranzistoare care suna execrabil, si nu mai stiu pe unde chiar spuneam ca stk-ul e poate singurul amplificator pe integrate care sa aduca a sunet din cate am auzit eu si totusi e departe de "cel mai bun amplificator" chiar si hand made

Link spre comentariu

Mai Mariusica cand am cu ce sa iti aduc AV-1000 la Rosiori de vede sa asculti cum se aude.... perfect..un singur lucru trebuie sa ii mai fac pentru perfomantza maxima nishte radiatoare mari....este exact cu PCB de la Holton alimentat la +/- 105 2400 W..Super..:P. Il recomand dar vezi ca te cam usuca de bani si traful si finali si tot..ne auzim pe mess

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Deci cum ziceam Un STK nu este un simplu circuit integrat ci mai degraba cum ii zice de fapt in HIBRIDDaca voi aveti posibilitatea acasa sa imperecheati tranzistorii la fel de bine cum sunt in STK atunci puteti zice ca amplificatoarele voastre pe tranzistori sunt mai bune, pana atunci vorba romanului "tot tiganul isi lauda calul" Hai Pa si noapte buna !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări