Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun amplificator ca redare a sunetului

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca as fi inteles din titlu ca te intereseaza ceva cat mai pur nu mai pomeneam de LA-uri. Mai tarziu ai precizat ca te intereseaza "cel mai bun amplificator din punct de vedere tehnic", prin urmare m-am scuzat ca ti-am pomenit de LA-uri.Nu sunt meserias insa ma intreb ce inseamna acel "High-fidelity design(fL<10Hz, fH=130kHz)" precizat in datasheet cu toate ca THD-ul e de 10%? :prayer:

Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru

sint in teste cu STK4221....nu am decit o boxa, si as vrea sa incerc amp-u cum se aude , pot sa pun pe un canal boxa asta care o am si celalalt sa-l las asa in aer... la STK4221 ? Sau sa fac o rezistenta de putere pe 8 ohmi ?

Link spre comentariu

SalutVreau sa fac cel mai bun amplificator...........

Pai si STK-ul n-are tot tranzistoare inauntru "?" :smt003

Mariusnu jignesc dar totusi mai ai inca destule de invatat, ideea e in felul urmator: si tda-ul si stk-ul daca ii scoti datasheetul vei vedea ca au o schema interna, calitatea unui amplificator este adevarat ca e data si de calitatea pieselor folosite, DAR si de schema utilizata, circuitele integrate sunt o solutie ieftina de amplificator si nu vei gasi un ic care sa sune ca un amplificator hi-fi/hi-end
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări