Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am si eu o problema cu alimentarea unui subwoofer

Vizitator d3nis_cv9

Postări Recomandate

Vizitator d3nis_cv9

salut.am achizitionat de curand de la cineva un subwoofer Accord cu amplificator incorporat si nu stiu sa il alimentez. este la fel ca cel din imagine si mufa este la fel. numai ca difera numele producatorului.am cautat peste tot pe net si nu gasesc nicio schema.si nicio explicate unde vine plus si minus.sau cum se alimenteaza.multumesc.

post-84886-139829794811_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Ombladon2002

2

• Electronicserver

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator d3nis_cv9

nu scrie pe el decat numle Accord. in rest nu scrie niciun detaliu nimic. doar atat scrie pe el.am m-ai vazut pe net un model de subwoofer tot la fel cu mufa dinasta si se numeste unicars x line chrome dar tot asa nu gasesc nimic despre el. nici macar o poza cu o mufa cu firele bagate.

Link spre comentariu
Vizitator d3nis_cv9

eu am pus firele cum sunt in imagine.adica primele 2 galbene le-am pus plus.iar urmatoarele 2 negre le-am pus minus.sau masa.si nu merge.cand pun firele face o scanteie mica si se incing firele.multumesc pentru sfat.dar nu merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări