stefanev Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Vreau sa achizitionez asta: http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3301 Pe site is cam putine detalii, m-ar interesa tipul finalilor, niste poze in amanunt si alte detalii tehnice. Si nu in ultimul rand ... se merita pretul? Daca nu oferiti-mi alta alternativa de power mixer tot in banii astia ... nu imi trantiti o oferta de "jdemii de euro" Link spre comentariu
dj fratisu Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 am avut io asa ceva si se auzea chiar bine dar cand se pune microfonul si se amplifica la maxim (atunci c and era nevoie) aparea un zgomot de fond.In rest la banii astia ai si mixer si efecte si amplificare cu iesire pe 4 sau 2 boxe si culmea masurat si calculat ar avea ceva mai mult decat puterea scrisa.insa butonele pentru selectarea efectelor (cele din dreapta) sunt putin mai complicate pana intelegi pentru ce sunt.Cei de la firma dau cartea tehnica dar nu mi-au trimis si garantia (poate au uitat )cam astadeci in conluzie merita la banii astia!ps .acum io am UB1222FX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum