iuliantv Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 sau alta varianta ,e sa pune-ti originalul,posibil sa-l am 150lei perechea transport posta rom inclus Link spre comentariu
alex26 Postat Mai 4, 2014 Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Legat de postarea d-lui Elmar, in pozele 1, 2 si 3 este tv-ul cu invertoarele master si slave cu probleme, iar in celelalte 3 poze sunt invertoarele simple pe care vreau sa le montez, pe ambele vreau sa le inlocuiesc nu doar unul. Legat de postarea d-lui Cianyika , nu am alt invertor master de rezerva , am doar aceste 2 invertoare care se vad in pozele 4,5 si 6 si sunt de la un lcd de 40 inchi. Am incercat repararea invertorului dar erau mai multi tranzistori puscati si nu stiam ce sa pun, mai ales ca nu exista schema. Voi incerca in felul urmator. Scot afara invertoarele master si slave si pun invertoarele normale. Adaptez mufa cu tensiuni sa fie ok pentru noile invertoare iar legat de mufa pentru t-con o las in aer. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Udeva mai sus spuneti ca invertoarele ("simple") are doar o mufa.... sigur are doua mufe pe fiecare parte! una cu alimntarea si una care face legatura intre cele doua placi (master -slave).... deci nu uitati sa puneti si acel cablu...altfel nu va merge! Link spre comentariu
alex26 Postat Mai 4, 2014 Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Da, voi pune si acea mufa. Va multumesc. Link spre comentariu
alex26 Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Am rezolvat lcd-ul. A mers, dupa ce am montat invetoarele, fara mufa spre t-con si alte 2 fire din mufa anulate. Va multumesc mult tuturor. Sanatate multa. Link spre comentariu
Vizitator VlaD2803 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Va salut!Am un LCD TV mai chinezesc. Este vorba de un Finlux de 81cm diagonala. Fiind sters cu solutie apoasa, apa s-a scurs ,in timp, si a ajuns pe panglica. Este o problema acolo. As putea sa o repar singur?Nu am mai desfacut pana acum TV, dar intreb inainte.Cu stima, Vlad Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Depinde. Fără experiență sa nu rupi ceva acolo. Unele se pot repara altele nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum