Vizitator silviuanton Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 buna ziua. am o intrebare. am un tv conectat la laptop prin cablu hdmi si se pare ca mi-a luat placa video integrata, nu pot sa imi pun cea dedicata. e posibil sa fie cea integrata pe mufa hdmi de nu pot sa selectez placa dedicata? se poate face sa pun placa dedicata? merci mult Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 si eu am un leptop dar nu stiu "o avea placa video integrata sau dedicata"??? Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Eu stiu sigur: am placa video dezintegrata, a cazut pe jos..... Link spre comentariu
Dell vostro Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Dezactiveaza placa video integrata din Bios,si o sa mearga pe dedicata. Link spre comentariu
Vizitator silviuanton Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 nu pot din bios... imi apare switchable graphics si uma graphics. uma fiind cea integrata. si era selectat pe switchable graphics. dar in pc imi arata altceva.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum