zal Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Pune-le egale ca lungime. Link spre comentariu
un_razesh Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Nu prea mai pot ca deja sunt taiate la lungimile necesare configuratiei ! Cu alte cabluri o sa respect regula asta ! Banuiesc ca la asemenea lungimi si sectiuni diferentele sunt de ordinul miimilor de ohmi....adica nesemnificative, zic eu... Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 buna seara . daca va intereseaza un amplificator destul de bun am eu un kenwood KA-770D 2x93 wati in 8 ohmi are un bass super frumos e impecabil nezgariat il dau ca eu nu am ce face cu el 350 lei negociabil. o seara placuta Link spre comentariu
un_razesh Postat Septembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Va multumesc pentru bunele intentii dar deja am casa plina de trancote de care nu prea reusesc sa mai scap. Momentan visez la ceva pe lampi! Sper sa fie ultima solutie...si cea mai buna... ca altfel ma sinucide sotia! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum