Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV-Crystall...chassis necunoscut.

Postări Recomandate

Salut,meseriasilor...as dori daca puteti sa ma ajutati sa indentific un OZN de TV :sparge: ...am tot cautat pe internet,nimic...nici pe TV nu scrie nimic model,ceva,chassis,chiar si pe placa nimic concludent,care sa ma ajute in identificare CHASSIS-TV.

Mai jos o sa pun mai multe poze(rezolutie mare),poate cineva il recunoaste,sau a avut de a face cu asa ceva.

Astept o idee,ceva....si va multumesc anticipat. :aplauze

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fany22

5

• Toni Marginean

4

• dan-a2

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Ce procesor si traf de linii are? Pare ceva italienesc gen Formenti.......... Totusi dupa piesele cu care este construit nu ar trebui sa ridice probleme in depanare.

Link spre comentariu

pai tv-ul a suferit un soc mortal! :speriat ...posibil ireparabil!...de fapt cineva fara sa-si dea seama a inversat mufele de alimentare cu cea de deflexie!...va dati seama ce a urmat...FOCURI DE ARTIFICII! :nebunrau:...si acum caut o schema sa vada daca mai merge recuperat,daca nu gunoiul scrie pe el!

Mai jos am adugat si poze cu procesorul TXT si trafo....

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Link spre comentariu

Nu e chiar asa de grava problema ,daca s-au schimbat mufele intre ele !!

ca sa bagi 220V in mijlocul placii(se vede si in poze cate piese sunt afumate!) :speriat ...explozia finalului de cadre! :nebunrau: ...si ce-o mai fi!...nu e chiar asa grav!? :cry:
Link spre comentariu

Nu e chiar asa de grava problema ,daca s-au schimbat mufele intre ele !!

ca sa bagi 220V in mijlocul placii(se vede si in poze cate piese sunt afumate!) :speriat ...explozia finalului de cadre! :nebunrau: ...si ce-o mai fi!...nu e chiar asa grav!? :cry:
Da , am citit aiurea ,eu am inteles ca s-a incurcat cu demagnetizarea (fiind cuplele apropiate ca forma ) :rade:Dar sa le incurci cu deflexia , mai rar !! :nas:
Link spre comentariu
Toni Marginean

Procesorul dvs. PCA84C640P/019 daca este bun puteti sa incercati sa reparati aparatul dar daca e defect posibil ca si CI jungla sa fie defect si atunci eu zic ca nu se mai merita!

Link spre comentariu

Eu inca nu am mai auzit asa ceva sa inversezi mufa de deflexie cu cea de alimentare.Cine a facut asta merita cu prisosinta titlul de ,,depanatorul,,anului. :sparge:

...si eu!....lasa ca l-am medaliat eu :n1 ,...nici eu nu pot sa-mi dau seama cum de a avut asemenea ghinion sa se potriveasca mufele(aproape imposibil)...pana in prezent nu am gasit nimic despre OZN-ul asta! :sparge:.....
Link spre comentariu

CP-315 (F, P) - PCA84C640P/019, X24C02P, LA7910, TDA8361, TDA8395, TDA4661, AN5862K, TEA5114, BK8 S-RAM, SAA5246PH/PE/PT, PCF84C81-CTV972 / MAB8461-M115 / PCF84C81AP-146, TDA7056, DBL2004, STK73410II, SFC7805EC, SEC7812EC, CNY7568 ????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări