Miki Spaga Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Am o problema la pickupul mai sus mentionat...Functioneaza tot fara probleme doar ca....atunci cand bratul ajunge undeva la 40% din cursa pe disc, il retrage automat in pozitia de oprit/stand by/ il pune inapoi in "locul lui de oprit''. In mod oprit daca-l mut cu mana in gol deasupra, la fel,aceeasi problema. Nu pot sa trec de 40%. E ca si cand ar avea un arc care nu-l lasa sa se deplaseze mai departe.Pe la mecanica lui m-am uitat...nu are asa ceva care sa traga de el sau sa-i opuna rezistenta. Cel putin eu nu mi-am dat seama.Se poate sa ma ajutati cu un sfat ceva? Ce sa caut unde sa ma uit? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Multe mecanici de pick-up automatic sau semiautomatic se dereglează uşor dacă umblă un meşter acolo. Există de regulă o cremalieră care trage braţul la terminarea discului, o acţionează o tijă solidară cu braţul, care poate a fost forţat, lovit. Uită-te cu atenţie, mişcă de platan cu braţul fără doză ca să n-o strici şi vezi ce acţionează acolo defectuos. Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Multe mecanici de pick-up automatic sau semiautomatic se dereglează uşor dacă umblă un meşter acolo. Există de regulă o cremalieră care trage braţul la terminarea discului, o acţionează o tijă solidară cu braţul, care poate a fost forţat, lovit. Uită-te cu atenţie, mişcă de platan cu braţul fără doză ca să n-o strici şi vezi ce acţionează acolo defectuos.merci frumos de raspuns.am gasit defectul intre timp....era activat anti-skatingul . cu toate ca butonul era pe 0. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Înseamnă că acela era dereglat, poziţia zero e tot una activă ptr el, altfel ar sări braţul de pe disc. Poţi verifica asta dîndu-l la minim. Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Înseamnă că acela era dereglat, poziţia zero e tot una activă ptr el, altfel ar sări braţul de pe disc. Poţi verifica asta dîndu-l la minim.da corect..m-am exprimat eu prost. era dat la maxim si evident forta care actiona era si aia cea mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum