Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme display color

Vizitator florinica

Postări Recomandate

Vizitator florinica

salutare am un siplay color care se gaseste in telefoanele siemens M55 / S55 / A60 / A65 / C60 / MC60 cu modul: LM15SGFNZ07 si controller: HM17CM4101, am rascolit peste tot pe internet si nu reuasesc sa gasesc un data sheet, o schema ceva care sa il faca sa afiseze.Ma poate ajuta cineva cu o sugestie, schema, orice este bine venitVa multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

2

• sofian

1

• vlad_2770

1

seamana foarte mult(daca nu e chiar identic) cu displayul de la sagem myx-5 pe care l-am avut. nici eu nu am reusit sa gasesc nimic pe net despre el. nothing... :( sper ca tu sa ai mai mult noroc...

Link spre comentariu

Ce scrie pe spate la display-ul tau de la Sagem myx-5?Eu am dat un search pe google doar dupa LM15SGFNZ (fara 07 la urma) si mi-a aparut in citeva locuri LM15SGFNZ-LCD dar ... nimik ca specificatii.Era un site unde erau de vanzare dar ... nu mergea site-ul.

Link spre comentariu
Vizitator florinica

ma tot invart si io si trimit mailuri pe la cei care mai fac pe acasa proiecte cu lcd-uri color da nimic nu stiu ce sa zic.Ma mai chinui sa vad poate o sa reusesc pana la urama.Da a facut cineva vreun display color sa mearga de la oricr telefon mobil??daca da il rog mult sa imi dea si mie tipul de display si eventual o schema :smt006 multumesc mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări