Vizitator florinica Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 salutare am un siplay color care se gaseste in telefoanele siemens M55 / S55 / A60 / A65 / C60 / MC60 cu modul: LM15SGFNZ07 si controller: HM17CM4101, am rascolit peste tot pe internet si nu reuasesc sa gasesc un data sheet, o schema ceva care sa il faca sa afiseze.Ma poate ajuta cineva cu o sugestie, schema, orice este bine venitVa multumesc anticipat Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 seamana foarte mult(daca nu e chiar identic) cu displayul de la sagem myx-5 pe care l-am avut. nici eu nu am reusit sa gasesc nimic pe net despre el. nothing... :( sper ca tu sa ai mai mult noroc... Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Ce scrie pe spate la display-ul tau de la Sagem myx-5?Eu am dat un search pe google doar dupa LM15SGFNZ (fara 07 la urma) si mi-a aparut in citeva locuri LM15SGFNZ-LCD dar ... nimik ca specificatii.Era un site unde erau de vanzare dar ... nu mergea site-ul. Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 ma tot invart si io si trimit mailuri pe la cei care mai fac pe acasa proiecte cu lcd-uri color da nimic nu stiu ce sa zic.Ma mai chinui sa vad poate o sa reusesc pana la urama.Da a facut cineva vreun display color sa mearga de la oricr telefon mobil??daca da il rog mult sa imi dea si mie tipul de display si eventual o schema :smt006 multumesc mult Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 imi pare rau, dar nu mai pot sa iti spun ce scrie pe display fiindca nu mai am telefonul :( Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 si eu am un display de mc60 dar nu scrie nimik pe el..crek e facut pe vapor.. tot asa.. nu am gasit nimic despre el...daca gasesti informatii sa stii ca ma intereseaza si pe mine Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 ia vezi ce scrie aici este bun http://sandiding.tripod.com/m55.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum