robert1000 Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Am si eu cateva intrebari, va rog mult, care poate sa-mi raspunda si mie -urile astea de 21inch Daewoo neo slim, toate au tuburi LG-Philips? Dupa 5-6 ani de functionare, poate sa fie tubul epuizat la aceste tv-uri, sau doar apare in scurt G1-G2?In cazul scurtului G1-G2, sunt sanse foarte mari sa se rezolve cu descarcarea condului intre g1 si g2, sau multe nu-si mai revin prin metoda asta?Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri, ca-s tare pasionat de electronica, dar cateodata nu gasesc raspuns la intrebarile mele.Multumesc frumos. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Poate fi si tubul uzat dar exista testere pentru asta.In general se rezolva cam 90% cu descarcatul condului. Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Multumesc mult pentru raspuns domnule Dan. Sunteti un om de mare caracter Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum